MENÜ

Maria Sharapova ile Sven Groeneveld'in yolları ayrıldı!

BNP Paribas Açık'a ilk turda veda eden Maria Sharapova, flaş bir karar aldı. Kadınlar tenisinin fenomen ismi antrenörü uzun süreli antrenörü Sven Groeneveld ile yollarını ayırdığını duyurdu.

Maria Sharapova ile Sven Groeneveld'in yolları ayrıldı!

Sezonun ilk Premier Mandatory turnuvası olan BNP Paribas Açık'a ilk turda Naomi Osaka'ya yenilerek veda eden Maria Sharapova'dan flaş bir karar geldi.

Kadınlar tenisinin eski 1 numarası, 4 yılı aşkın bir süredir antrenörlüğünü yapmakta olan Hollandalı çalıştırıcı Sven Groeneveld ile yollarını ayırdığını duyurdu.

Resmi internet sitesinden bir açıklama yapan Sharapova, "4 yıllık zorlu ve başarılı bir iş birliğinin ardından Groeneveld'e inanılmaz sadakati, çalışma ahlakı ve birlikte kurduğumuz arkadaşlık için sonsuz teşekkür ederim. Karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmamıza rağmen takımımda onun gibi bir liderin oluşu nedeniyle çok şanslıydım." ifadelerini kullandı.

Kariyerinde 5 Grand Slam şampiyonluğu bulunan Rus yıldız, Groeneveld'in güdümünde 2014 Roland Garros şampiyonluğuna ulaşmıştı. Sharapova'nın Hollandalı koçtan doğan boşluğu kiminle dolduracağı ise belirsizliğini koruyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ