MENÜ

Filipovski: Oyuncuların maçtaki yaklaşımından memnun kaldım

Banvit’in başantrenörü Sasa Filipovski, oyuncularının maça yaklaşımı ve konsantrasyonundan çok memnun kaldığını söyledi.

Filipovski: Oyuncuların maçtaki yaklaşımından memnun kaldım

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 20. haftasında konuk ettiği Yeşilgiresun Belediyespor’u 104-80 yenen Banvit’in başantrenörü Sasa Filipovski, oyuncularının maça yaklaşımı ve konsantrasyonundan çok memnun kaldığını söyledi.

Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu’ndaki mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Filipovski, taraftarlara desteklerinden dolayı teşekkür ederek, "Çarşamba günü evimizde oynayacağımız Nanterre maçına gelip, en iyi taraftarın bizde olduğunu göstermenin tam zamanı. Buraya gelip çok kalabalık, çok gürültülü bir ortam oluşturmalıyız." ifadelerini kullandı.

Filipovski, oyuncularını çok sevdiğini dile getirerek, "Onlardan beklentim çok oluyor, çok şey istiyorum. Bunun farkındayım. Çok iyi çalışıyorlar, ciddi potansiyelleri var. Onların çalışma isteğinden ve hırsından çok memnunum. Umuyorum ve inanıyorum ki genç oyuncularımızdan birçoğu, Türk Milli Takımı’nda da ana rol oyuncularından olacaktır. Oyuncuların maçtaki yaklaşımı ve konsantrasyonundan çok memnun kaldım." diye konuştu.

Yeşilgiresun Belediyespor Başantrenörü Ahmet Kandemir ise kazanmaya ihtiyaçları olduğunu aktardı.

Kandemir, "Özellikle ilk yarıda ribaunt alamadık, geri koşmadık. Rakibe çok kolay sayı imkanı verdik. Maçta, özellikle birinci devrede hiç varlık gösteremedik. İkinci yarıda özellikle enerjik oyuncuları oynattım ama yine de olmadı." değerlendirmesinde bulundu.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ