MENÜ

Şair Gençer O'nun İzmir at yarış tahminleri

İzmir at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun İzmir at yarış tahminleri

9 Mart Cuma İzmir at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

İdeal Mesafesinde KINOWA bir kez daha güvenilen isim olacak

1.Ayak: Son yarışında 1300 metrede kazanan Zafer Meydanı kariyerinin ikinci birinciliğini elde etmişti. Bu yarış öncesinde Star Force kazanırken Zafer Meydanı kazanabileceğinin sinyalini vermişti. Devam eden formu ile favorimdir. Galyaylılar ise girdiği 4 koşuda da olumlu neticeler almış olup Maiden galibiyeti sonrasında bu grupta favorinin rakibi olur. Bosporus tayı Güçlü Kız ve baba kardeşi Baba Kral sürpriz önerilerimdir.

2.Ayak: 1900 metredeki Maiden mücadelede son yarışı başarılı olan Birimsin, Nazlıela ve Karina üçlüsü ilgi çekecektir. Turbo yavrusu olup daha yüksek potansiyel taşıyan Karina favorimdir. Birimsin ve Nazlıela rakiplerdir.

3.Ayak: 1900 metrede yapılacak olan mesafeli bu koşuda üst üste kazanan Strabon ilgiyi toplayacak isimdir. Powerscourt yavrusu bu tayın devam eden formu ile netice alması muhtemel gözüküyor. Ancak daha iyi derecesi olan Çınar Bey M.Çiçek gibi iyi bir jokey ile rakip yazılmalıdır. Flying Pegasus daha sonra düşünülür.

4.Ayak: girdiği 1400 metrelik yarışlarda her daim başarılı olan Kinowa son kez 1.25.62 yapmıştı. Aynı yarışın kopyası niteliğindeki bu mücadelede önde gidecek İlkaan, My Royal Sun gibi seri rakipleri çok rahat bırakıp önde kaçırmazlar ise Kinowa ’nın düzlükte etkili bir sprint ile kazanması muhtemel gözüküyor.

5.Ayak: 1600 metrede yapılacak olan mücadele 4 yaşlı Arap atlarının bir koşusu olacak ve ilk şansı Eseralp ’e vereceğim. Son girdiği yarışta 1400 metrede üçüncü kalan bu atın son üç birinciliğinden ikisi 1600 metrede olup artan formu ile bu grupta birinciliğe yakın gözüküyor. Tuğalp, Su Melek ve Gazanfer rakipleridir.

6.Ayak: Lovely Doyoun gibi potansiyelli bir anneye sahip olan Doyoun Hearted koşularında istikrarlı olup İzmir ’de hep iyi koºtu. Bu grupta en fazla ºansı bu ata vereceğim. Pinkgold, Royal Capucino, Sky Hero gibi formda isimler hata kollar.

(1,5,3,2) (5,3,8) (2,1,4) (1) (5,1,7,2) (7,1,3,5)

Haberin Devamı
YORUM YAZ