MENÜ

MKE Ankaragücü'nün hocası İsmail Kartal'dan iddialı sözler

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal, Adanaspor’u 2-1 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından tek hedeflerinin takımlarını Süper Lig'e yükseltmek olduğunu söyledi.

MKE Ankaragücü'nün hocası İsmail Kartal'dan iddialı sözler

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal, tek hedeflerinin takımlarını Süper Lig'e yükseltmek olduğunu söyledi.

Spor Toto 1. Lig’in 26. haftasında dün elektrik kesintisinden dolayı tatil edilen ve bugün kaldığı yerden devam eden mücadelede MKE Ankaragücü sahasında karşılaştığı Adanaspor’u 2-1 mağlup etti. Mücadelenin ardından MKE Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İki gün süren mücadelenin ilk günü maça iyi başladıklarını söyleyen Kartal, "Dün oynanan oyunda çok coşkulu başlamıştık. Golü de bulmuştuk. Kaldığımız yerden devam ettik. Hava şartları birçok soğuk birçok sıcak, insanın metabolizmasında maça konsantre olabilme adına çok inişli çıkışlı bir grafik sergilenebiliyor. İstediğimiz gibi başladık, 2. golden sonra beklenmedik bir gol yedik ama sonuç olarak kazandık ve 46 puanla ligin ikinci sırasındayız. Fakat 2.5 gün sonra maça çıkacağız erteleme istedik TFF kabul etmedi. Kadro derinliğimiz ortada. Ligde zirve mücadelesi veriyoruz. Bugünkü galibiyeti taraftarımıza armağan ediyoruz. Ligin ilk 8 sırasına kadar baktığınız zaman sezon başından beri değişen bir şey yok. Kadro derinliği olmamasına rağmen şampiyonluk mücadelesi veren Ankaragücü taraftarına herkesin destek olması lazım. Bu şartlar altında zirve yarışının içinde olmak istiyoruz. Bu imkanlarla herkes elinden gelenin en iyisini yapıyor. Tek hedefimiz var bu takımı Süper lige çıkarmak. Bu oyuncular her şeyin en iyisini hak ediyor" ifadelerini kullandı.

Seyid Fatih Poyraz - Cem Geçim - Ömer Çetin / ANKARA (İHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ