ŞİFREMİ UNUTTUM

EMAİL ADRESİ

Yeni şifre için eposta hesabınızda junk/çöp dizinini de kontrol ediniz.

AKTİVASYON KODU TALEBİ

EMAİL ADRESİ

Aktivasyon kodu için eposta hesabınızda junk/çöp dizinini de kontrol ediniz.

ÜYE GİRİŞ DURUM


Ercan Yazgan hayatını kaybetti - Ercan Yazgan kimdir?

Geçtiğimiz günlerde felç geçirerek hastaneye kaldırılan usta oyuncu Ercan Yazgan’dan üzücü haber geldi. Usta oyuncu tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu. Peki, Ercan Yazgan kimdir? Ercan Yazgan hangi filmlerde oynadı? Ercan Yazgan'ın aldığı ödüller ve Ercan Yazgan ile ilgili tüm detaylar haberimizde...

09 Mart 2018, Cuma 00:38

  • - A
  • + A
Ercan Yazgan hayatını kaybetti - Ercan Yazgan kimdir?
Bizimkiler dizisi ile milyonlara kendisini sevdiren ünlü oyuncu Ercan Yazgan gece saat 23.05 sularında hayatını kaybetti. Acı haberi, Ercan Yazgan'ın tedavi gördüğü hastane de sosyal medya hesabından duyurdu. Saygı Hastanesi şu açıklamayı yaptı: Sanat dünyasının sevilen ismi Necip Ercan Yazgan, İskemik serebrovasküler hastalık tanısıyla hastanemiz nöroloji kliniğinde medikal tedavisi devam ederken 3 Mart 2018 tarihinde gelişen solunum yetmezliği nedeniyle hastanemiz yoğun bakım servisine kaldırılmış, yoğun bakım takibinde iken gelişen hipotansiyon, böbrek ve karaciğer yetmezliği ve bunların sonucunda oluşan çoklu organ yetmezliği nedeniyle bugün saat 23.05'te kalbi durmuş, yapılan tüm müdahelelere rağmen geri döndürülememiş olup 23.45'te hayata gözlerini yummuştur.

Sanat dünyasına uzun yıllar hizmet etmiş böyle bir değerin kaybı için başta yakınları olmak üzere tüm sevenlerinin başı sağ olsun.

Ercan Yazgan kimdir?

Ercan Yazgan, 4 Nisan 1946 tarihinde Sinop'ta dünyaya geldi. Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu ve yönetmendir. Tuncay Özinel Tiyatrosu, AST gibi topluluklarda çalışan sanatçı, Perihan Abla dizisiyle tanındı. 1963'te sinemada yer aldı. Bizimkiler dizisindeki "Kapıcı Cafer" ve Kaygısızlar dizisindeki "Memnun Kaygısız" tiplemesiyle başarılı bir karakter oyunculuğu sergiledi. Buket Dereoğlu ve Billur Yazgan'ın babasıdır.

ERCAN YAZGAN ÖDÜLLERİ

36.Antalya Film Şenliği, 1999, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Duruşma

Filmografisi

Bana Masal Anlatma - 2015
İffet - 2011
Kardelen - 2010
Hanımın Çiftliği - 2010
Nekrüt - 2008
Yalancı Yarim - 2007
Ahh İstanbul - 2006
Tatil Aşkları - 2004
Altın Kafes - 2004
Hayat Bilgisi - 2003
Sırlar Dünyası / Sır Kapısı - 2002
Aşk Meydan Savaşı - 2002
Balalayka - 2000
Duruşma - 1999
Sevda Kondu - 1996
Kaygısızlar - 1994
Yazlıkçılar - 1993
Bir Milyara Bir Çocuk - 1990
Bizimkiler - 1989
Kabadayı - 1986
Perihan Abla - 1986
Üç İstanbul - 1983
Arkadaşım - 1982
Dokunmayın Şabanıma - 1979
Ölüm Görevi - 1978
Sen Aşk Nedir Bilir Misin - 1977
Sarmaş Dolaş - 1977
Tatlı Kaçık - 1977
İzin - 1975
Hüdaverdi-Pırtık - 1971
Susuz Yaz - 1963



SON 24 SAATTE YAŞANANLAR





0 YORUM GİRİŞ YAP

34. Hafta

2017/2018 Sezonu Spor Toto Süper Lig

18 Mayıs 2018 Cuma

  • Aytemiz Alanyaspor
    3- 2
    Antalyaspor
  • Evkur Yeni Malatyaspor
    3- 2
    Kayserispor
  • Trabzonspor
    3- 0
    K. Karabük
  • Gençlerbirliği
    1- 0
    Bursaspor
  • Akhisar Bld.
    2- 1
    Osmanlıspor FK

19 Mayıs 2018 Cumartesi

  • Göztepe
    0- 1
    Galatasaray
  • Medipol Başakşehir
    3- 2
    Kasımpaşa
  • Beşiktaş
    5- 1
    Demir Grup Sivasspor
  • Fenerbahçe
    3- 2
    T.Konyaspor
GENİŞLET Süper Lig Detaylı Fikstür »
O P
1 Galatasaray 34 75
2 Fenerbahçe 34 72
3 Medipol Başakşehir 34 72
4 Beşiktaş 34 71
GENİŞLET
5 Trabzonspor 34 55
6 Göztepe 34 49
7 Demir Grup Sivasspor 34 49
8 Kasımpaşa 34 46
9 Kayserispor 34 44
10 Evkur Yeni Malatyaspor 34 43
11 Teleset Mob. Akhisarspor 34 42
12 Aytemiz Alanyaspor 34 40
13 Bursaspor 34 39
14 Antalyaspor 34 38
15 Atiker Konyaspor 34 36
16 Osmanlıspor FK 34 33
17 Gençlerbirliği 34 33
18 Kardemir Karabükspor 34 12
Süper Lig Detaylı Fikstür »