MENÜ

Aziz Yıldırım, 4 futbolcuya gözdağı verdi!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, konuştuğu 4 oyuncuya şampiyonluktan başka sonucu kabul etmeyeceğini söyledi: Türkiye’deki tüm kulüpler ödeme zorluğu yaşıyorken biz sizin için kaynaklar bulup görevimizi yapıyoruz. Siz de üzerinize düşeni yapıp ligi zirvede bitireceksiniz.

Aziz Yıldırım, 4 futbolcuya gözdağı verdi!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 3-2’lik Teleset Mobilya Akhisar mağlubiyetinin ardından duruma el attı. Derbi yenilgisinden çok Akhisar’a kafayı takan başkan, seçime hazırlandığı şu günlerde futbol takımını boşladığı şeklindeki yorumların tam tersine ‘Ben buradayım’ mesajı verdi.

Şampiy10'dan Ali Can'ın haberine göre; sezonun sona ermesine sayılı haftalar kala düğmeye basma ihtiyacı hisseden sarı-lacivertlilerin 1 numarası, tesislere çağırdığı 4 futbolcuyla özel bir görüşme gerçekleştirdi. Uzun toplantıda şampiyonluktan başka bir sonucu kabul etmeyeceğinin altını çizdi başkan Yıldırım.

Oğuz Çetin'in oğlunu dövdüler!

‘BU İŞ BİTMEDİ!’

Yönetim kurulu olarak üzerlerine düşen görevleri eksiksiz yaptıklarını belirtmeden geçmeyen Yıldırım, zaman zaman ses tonunun yükseldiği konuşmada şu ifadeleri kullandı: “Şu an Türkiye’deki bütün kulüpler ödeme zorluğu yaşıyor. Biz ise sizin için kaynaklar bulup görevimizi yapıyoruz, siz de üzerinize düşeni yapıp bu sezonu şampiyon bitireceksiniz. Yoksa sezon sonu işler değişir.

Nedir sıkıntınız? Benim ya da hocanızın bilmediği bir sorun mu var? Tam zamanı.. Çıkın konuşun burada. Hiçbir şeyden çekinmenize gerek yok. Problem neyse, kafanızı ne karıştırıyorsa çözelim. Benim sizden tek beklentim bu saatten sonra kalan maçları kazanıp görevinizi yapmanız. Ligde herkes herkesi yeniyor, ayrıca rakiplerimiz de kendi arasında oynayacak. Daha bu iş bitmedi, siz de pes etmeyin.”

Fenerbahçe'de yeni lider Mehmet Ekici

Haberin Devamı
YORUM YAZ