MENÜ

İzmir B.B. Türkiye'yi Avrupa'da temsil edecek

İzmir Büyükşehir Belediyespor tekerlekli sandalye basketbol takımı, 9-11 Mart tarihlerinde Yunanistan’da düzenlenecek Avrupa Ligi 3’te ülkemizi temsil edecek.

İzmir B.B. Türkiye'yi Avrupa'da temsil edecek

İzmir Büyükşehir Belediyespor tekerlekli sandalye basketbol takımı, bu sezon ülkemizi Avrupa Ligi-3'te temsil edecek. 9-11 Mart tarihlerinde Yunanistan'ın Selanik kentinde düzenlenecek şampiyonda İzmir Büyükşehir Belediyespor'un hedefi ise finallere yükselmek. Yunan temsilcisi Megas Alexandros 94 takımının ev sahipliğindeki şampiyonada Fransa'dan CAPSAAA, Çekya'dan Studanka Pardubice ve Polonya'dan ise GTM Konstancin yer alacak.

Avrupa arenasında olmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getiren İzmir Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Erdinç Kılıç, “Lig için hedefimiz play-off, bu şampiyonada ise hedefimiz kupa. Bizim oyuncularımızın bunu başaracak gücü var. Sahada elimizden geleni yaparak, Yunanistan’daki ilk eleme grubunu namağlup lider bitirmeyi amaçlıyoruz. Daha sonra ise İspanya'nın Badajoz kentinde final gruplarına katılacağız. Final serisindeki şansımızı, rakibimiz kim olursa olsun yüzde 50 görüyorum. Bunun için inanç, zafer ve yürek olmalıdır ve bu bizim ekibimizde fazlasıyla var. Bizlere her zaman destek veren ve yanımızda olan başkanımıza, yönetim kurulumuza ve idari yönetimimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

İHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ