MENÜ

İbrahim Hacıosmanoğlu: Desteğe hazırım

Trabzonspor’un eski patronu İbrahim Hacıosmanoğlu, Başkan Usta’nın erken kongre hazırlıkları sonrasında FANATİK’e konuştu...

İbrahim Hacıosmanoğlu: Desteğe hazırım

Muharrem Usta şu anda hemsaha içinde hemde saha dışında zorluklar yaşıyor olabilir ancak böyle bir dönemde kongre kararı alması en büyük hata olur. Bu nedenle görevinin başında kalmalı ve direnmelidir. Kendileri bu görevdeki 3 yılını tamamlamalı ve kongre zamanında yapılmalıdır. Daha önce bu camiada başkanlık yapma onuruna erişmiş biri olarak, gerekirse kendisine her türlü desteği vermeye hazırım”

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın erken kongre hazırlıklarının ayyuka çıkması sonrasında Usta’ya ilk tepki Bordo-mavililer’in eski patronu İbrahim Hacıosmanoğlu’ndan geldi. FANATİK’e özel açıklamalarda bulunan Hacıosmanoğlu, “Trabzonspor başkanlığı herkese kolay kolay nasip olacak bir görev değildir. evet muharrem Usta şu anda hem saha içinde hem de saha dışında zorluklar yaşıyor olabilir ancak böyle bir dönemde kongre kararı alması en büyük hata olur. Bu nedenle görevinin başında kalmalı ve direnmelidir. trabzonspor başkanlığı zor günde bırakılmayacak kadar değerlidir” dedi.

‘Bırakıp, kaçmak olmaz’

Başkanların her zaman görev sürelerini tamamlamaları gerektiğini dile getiren Hacıosmanoğlu, “en büyük muhalefeti yaptığım dönemlerde bile hiçbir başkana ‘Bıraksın gitsin’ demedim. Muharrem bey de bu görevdeki 3 yılını tamamlamalı ve kongre zamanında yapılmalıdır. Daha önce bu camiada başkanlık yapma onuruna erişmiş biri olarak, gerekirse kendisine her türlü desteği vermeye hazırım. Bırakıp, kaçmak olmaz” ifadelerini kullandı.

‘FIFA ile muhatap etmesinler’

Matus Bero transferinden dolayı Fırtına’nın 1 dönem transfer yasağı almasını da yorumlayan Hacıosmanoğlu, “Bizim zamanımızda ekonomik konularda üzerimize en sert şekilde gelenler, 220
bin Euro (1 milyon 39 milyon TL) için Trabzonspor’un düşürüldüğü durumu da inşallah sorgularlar. Kimse kalkıp, bugünlerin hesabını başkalarına yüklemeye çalışmasın. Umarım bundan sonra Trabzonspor Kulübü’nü bir kez daha FIFA ile muhatap etmezler” açıklamalarında bulundu.

‘Formül bulunması gerek’

Bordo- Mavililer’in ekonomik anlamda zor günler geçirdiğini de belirten eski başkan, “Bu yönetimin başına gelenlerin kat kat fazlası benim başıma da geldi. Hatta benim için ‘Arkasında enkaz bıraktı’ ifadeleri bile kullanıldı. Eğer öyle olsaydı, tekrardan seçime girip, aday olur muydum? Şu anda yönetimin kendi içerisinde kenetlenmesi ve bu duruma bir formül bulması gerekiyor” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ