MENÜ

Galatasaray'da büyük gün! Mustafa Cengiz ve kurmayları...

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve kurmayları, bugün UEFA heyeti ile İsviçre’nin Nyon kentinde bir araya geliyor... Sarı-Kırmızılılar’ın hedefi ceza almadan dönmek. Sonucun açıklanması ise zaman alacak.

Galatasaray'da büyük gün! Mustafa Cengiz ve kurmayları...

Galatasaray camiası için tarihi gün geldi çattı... Sarı-Kırmızılı kulübün patronu Mustafa Cengiz ve kurmayları, bugün UEFA heyeti ile İsviçre’nin Nyon kentinde bir araya gelerek kritik bir toplantı gerçekleştirecek. Bu toplantıda Galatasaray adına savunmayı bizzat başkan Cengiz yapacak. Ekibin bu savunma için önceki gün Türk Telekom Stadı’ndaki kulüp ofisinde gece yarısına kadar prova yaptığı öğrenildi. Galatasaray heyeti dün akşam saatlerinde İsviçre’ye geçti. Hedef, toplantıdan en az hasarla ya da ceza almadan geri dönmek. Mustafa Cengiz, UEFA yöneticileri ile geçtiğimiz günlerde yaptığı ön görüşmenin olumlu geçtiğini açıklamıştı.

Riva ve Florya’yı anlatacaklar

Bu doğrultuda başta Riva ve Florya projeleri olmak üzere tüm pozitif finansal gelişmeler UEFA’ya tek tek anlatılacak. Cengiz’le beraber, geçmiş yönetimde yer alan ancak mali işlerin takibini çok iyi bilen Mete İkiz’in de sunuma katılacağı ve yardımcı olacağı öğrenildi.

2 olumlu 1 olumsuz gelişme

Sarı- Kırmızılı yönetimin UEFA çıkarması öncesi, Manchester City, PAOK ve Sao Pa ul o kulüpl erine olan yaklaşık 4 milyon Euro tutarındaki transfer taks itlerini yatırmadığı öğrenildi. Kulübe yakın kaynaklar, bu durumun UEFA karşısında sıkıntı yaratabileceğine dikkat çekiyor. Bununla birlikte futbolculardan borçsuzluk belgelerinin alınması ve 65 milyon Euro'luk yıllık maaş bütçesine büyük oranda sadık kalınması, bir avantaj olarak görülüyor.

Fatih Terim'in zafer planı hazır

Kötü tablo

1-
Oyuncu satmadan transfer yapılamaz.
2- 1 yaz ve 1 kış transfer dönemi transfer yasağı
3- Maaş bütçe sınırlamasının daraltılması
4- UEFA gelirlerine süreli olarak blokaj
5- UEFA organizasyonlarına 1 yıllık men

İyi Tablo

1-
FFP konusunda takip süreci devam eder.
2- Maaş bütçe sınırlaması kaldırılır
3- Yapılandırma için ek süre verilir
4- UEFA ile iyi niyet anlaşması yapılır
5- UEFA'dan men tehlikesi ortadan kalkar

Süper Loto sonuçları - MPİ 8 Mart Süper Loto çekiliş sonuçları

Haberin Devamı
YORUM YAZ