MENÜ

Ergin Ataman: "Hedefimiz ligde şampiyon olmak"

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, bu sezon hedeflerinin ligde şampiyon olmak olduğunu söyledi.

Ergin Ataman: "Hedefimiz ligde şampiyon olmak"

Turkish Airlines Euroleague’in 25. haftasında Anadolu Efes, sahasında karşılaştığı Maccabi FOX Tel Aviv’e 94-81 mağlup oldu.

Mücadelenin ardından Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Rakibe çok fazla hücum ribaundu verdiklerini söyleyen Ataman, “Rakibimiz maçı fiziksel olarak kazandı. Maccabi’ye çok fazla hücum ribaundu verdik. Dış atışlarda da yüksek yüzde ile oynadılar. Bizim maçı kaybetmemizin sebebi kötü savunma yapmamızdı. Her çeyrekte 20’den fazla sayı ürettiler. Hücumda kötü değildik ama savunma yapamadık. Maçı savunmada kaybettik. Savunmada yapılan hatalar sonucu belirledi” şeklinde konuştu.

“Hedefimiz ligde şampiyon olmak”

Tecrübeli başantrenör, hedeflerinin lig şampiyonluğu olduğunu ifade ederek, “Sezona kötü başlandı. Takımın motivasyonu iyi seviyede değil. Anadolu Efes sıra dışı bir sezon geçiriyor. Yaz ayında yapılacak transferlerle seneye Avrupa Ligi’nde daha iyi olacağız. Hedefimiz lige odaklanıp şampiyon olmak” açıklamasını yaptı.

Ataman, Doğuş Balbay’ı geçirdiği hafif sakatlık sebebiyle oyundan aldığını ifade ederek, başarılı basketbolcunun durumunun çekilecek MR’dan sonra belli olacağını söyledi.

İHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ