MENÜ

Dani Alves'ten Davide Astori özrü!

Paris Saint Germain'in yıldız sağ beki Dani Alves'in Fiorentina kaptanı Davide Astori'nin ölümü sonrası yaptığı yorumlar infiale neden olmuştu. Yıldız futbolcu, gelen tepkiler üzerine özür dilemek zorunda kaldı.

Dani Alves'ten Davide Astori özrü!

Fiorentina kaptanı Davide Astori'nin şok ölümü tüm futbol dünyasını yasa boğarken Paris Saint Germain'in yıldız sağ beki Dani Alves'in konuyla ilgili yaptığı yorum çok tartışılmıştı.

Alves'in "Dünyada binlerce çocuk açlıktan ölüyor ve o da en az Astori'nin ölümü kadar önemli. Onu tanımıyordum. yakın değildik. Onu yakından tanıyan kadar üzüldüğümü söyleyemem. Bu mümkün değil. Yakın birini kaybetmiş gibi üzüldüğümü söyleyemem." şeklindeki sözleri büyük tepkilere neden olmuştu.

Bu yorumlar üzerine şimşekleri üzerine çeken Alves, bugün resmi Twitter hesabı aracılığıyla bir paylaşımda bulunarak söyledikleri için özür diledi.

"Kimseyi üzmek istememiştim." diyen Brezilyalı futbolcu, "İnsanlar tarafından takdir edilebilmek için riyakar olmamızın gerektiği bir dünyada yaşıyoruz. Üzgünüm ve eğer birilerini kırdıysam özür dilerim." ifadelerini kullandı.

Dani Alves'ten Cristiano Ronaldo'ya çirkin hareket!


Davide Astori son yolculuğuna uğurlandı!

Haberin Devamı
YORUM YAZ