MENÜ

Ümit Bekmezci'nin İstanbul at yarış tahminleri

İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Ümit Bekmezci günün programını değerlendirdi.

Ümit Bekmezci'nin İstanbul at yarış tahminleri

7 Mart Çarşamba İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Ümit Bekmezci günün programını değerlendirdi.

BAYEZID iyi hazırlandı

1.AYAK: Ağır sıklet taşıyacak olmasına rağmen itina ile hazırladığımız atımız Scifo'ya güveniyor ve ilk şansı veriyorum. Son iki startını kolay kazanan Kalkandere, atımızın öncelikli rakibi olur. Her geçen gün iyi duruma gelen Northern West, uygun kilosuyla daha sonraki ihtimaldir.

2.AYAK: Son startını az farkla kaybeden Demirden, artan form ve tecrübesiyle ilk şans verdiğim isimdir. Tatminkar forma sahip Kurnazbey ve Oğulcanım ikilisi sert rakipleridir. Şahnahan, Okgibi ve Nejatağa sırasıyla şans verdiğim diğer safkanlardır.

3.AYAK: Geçtiğimiz sezonu Sakarya Koşusu galibiyetiyle kapatan yetenekli safkan Bayezid, çok iyi hazırlandığı bu sınavında adını yine birinciliğe yazdıracaktır.

4.AYAK: Bu kez daha hazırlıklı olan atımız Dirty Girl, gelişen formuyla ilk şansa sahiptir. Yarış kazanıp moral bulan seri safkan Noisy, öncelikli rakibimizdir. Diabolik ve Superstar Lady ikilisi sürpriz.

5.AYAK: Sabah idmanlarında çok beğendiğim Aksakal, sert rakiplerine rağmen birinciliğin en güçlü adayıdır. Potoda kazandığı yarışı sonrası muntazam idmanda olan Rodosto, moralli gireceği bu sınavında ikinci şans verdiğim isimdir. Aslanparçası, Amankaya ve Karayürek sırasıyla şans verdiğim diğer safkanlardır.

6.AYAK: Lira Lira, Büyük Beyaz ve White Hart Lane üçlüsü bu ayak için yeterli olacaktır. İyi bir gün ve bol şanslar dilerim...

2-7-9
3-5-7-8-12-6
3
3-1-5-7
4-3-2-1-8
4-1-6

Haberin Devamı
YORUM YAZ