MENÜ

Osman Yılmaz'ın Kocaeli at yarış tahminleri

Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Osman Yılmaz günün programını değerlendirdi.

Osman Yılmaz'ın Kocaeli at yarış tahminleri

6 Mart Salı Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Osman Yılmaz günün programını değerlendirdi.

Cazip Prgramda Cazip Tek

1.AYAK: Zevkli mücadeleden galip ayrıldığı son yarışında tam not alan IŞKINAT devam eden mükemmel formu ile mesafesinde yine rakiplerini avlayabilir. Tabelada yer aldığı son yarışında iyi durumda görünen YOL BULAN bu kez rövanşı alabilir. İstanbul pistindeki son yarışlarını ölçü almadığım TEZCANLI'nın uygun grupta rakiplerine zor anlar yaşatacağına inanıyorum. Formunu beğendiğim NASUHOĞLU ve son yarışında sert grupta etkisiz kalan BAŞKAYNAK daha sonra şans verdiğim isimlerdir.

2.AYAK: Tabedala yer aldığı yarışlarıyla nedenli formda olduğunu gösteren YENİLMEZ'in geliştirdiği formu ile fotoyu önde geçeceğine inanıyorum. Yakın ara ikinciliğinin ardından devam eden etkili formu ile DUKE OF ISTANBUL en ciddi rakibi olacaktır. Formda ANTONOV tam pist ve mesafesinde en ufak hatayı affetmeyecektir. Son yarışında start problemi yaşayan VELİAHT düzgün çıkış yapması halinde devreye girecektir.

3.AYAK: Başarılı yarışlarının ardından koruduğu etkili formu ile ANATOLIAN STORM uygun rakipleri yanında birinciliğin en güçlü adayı olacaktır. Kazandığı yarışı ardından güzel formunu muhafaza eden safkan CAPTAIN STEEL en ufak hatayı affetmeyecektir. Fit durumdaki FLASH GORDON rakiplerine zor anlar yaşatabilir. Son startında formunda gelişmeler olduğunu gösteren BON BON BORA sert rakiplerinin hata yapması halinde devreye girebilir.

4.AYAK: Sert gruptaki son yarışında tabelada yer bulurkan iyi durumda olduğunu gösteren BİNBİR uzuyan mesafe ve nispeten daha uygun grupta rakiplerini avlayabilir. Uzun mesafeli son yarışındaki ikinciliği ile sıkıntı yaşamayacağını gösteren GÜMÜŞKESEN bu safkanın en yakın takipçisi olacaktır. Geniş kupolarda UMUTREİS ve ERDURAN mutlaka değerlendirilmeli.

5.AYAK: Uzun aradan sonraki ikinciliği ile göz dolduran MAYSAPERA bu yarış için yaptığı hazırlıklarında daha da iyi duruma geldiğini gösterdi. Cazip görünen programda tek sığınacağım liman MAYSAPERA olacaktır. Bankom.

6.AYAK: Art arda tabelada yer aldığı yarışlarıyla Maiden'e veda etmeye yakın olduğunu gösteren SEVDA TÜRKÜSÜ'nün son yarışına nispeten daha uygun grupta fotoyu önde geçeceğine inanıyorum. İstanbul pistinde start aldığı son yarışındaki ikincilğinin ardından geliştirdiği formu ile HABERLİ bu safkanın sıkı rakibi olacaktır. Son yarışını kesinlikle ölçü almadığım CENESİM'in bu kez farklı koşmasını bekliyorum. Son startındaki üçüncülüğü ile tüm dikkatleri üzerine çeken AQUILA artan formu ile rakiplerine zor anlar yaşatabilir. Bol şanslar, bol kazançlar diliyorum.

1,6,5,4,2
9,5,2,1
1,2,4,6
1,5,6,4
12
6,3,2,1

Haberin Devamı
YORUM YAZ