MENÜ

Metin Diyadin: 4 haftalık sıfır puanı telafi etmeye çalışıyoruz

Manisaspor'u deplasmanda 4-0 mağlup eden Giresunspor'da teknik direktör Metin Diyadin, maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Metin Diyadin: 4 haftalık sıfır puanı telafi etmeye çalışıyoruz

Akın Çorap Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin ise maçtan önce kağıt üzerinde favori olduklarını ve bunun da Manisaspor’un içinde bulunduğu durumdan kaynaklandığını söyledi.
Diyadin, bu maçta sürprize uğramamak için ciddiyetle oynadıklarını dile getirerek, şu değerlendirmede bulundu:

"Bizim adımıza 2’de 2 oldu. Gidip gelmelerimiz oldu kendi adıma ve maalesef bizden önce ligin ikinci yarısının başında 4 hafta sıfır çekerek, bir türbülans yaşandı. Biz ligin ilk yarısını 30 puanla bitirdik. Önemli bir puandı. Kupada da çok iyi işler yapmış oyuncularımın şu an bulunduğu puan durumu normal bir yer değil. 4 haftalık sıfır puanı telafi etmeye çalışıyoruz. Play-off adına matematiksel hesap yapabilecek bir durumumuz yok çünkü rakiplerimizle aramızda 4 ve 6 puan gibi farklar var. Haftalar da daralıyor. Maç kazanmaktan başka bir şey düşünemiyoruz. 2’de 2 yaptık, bir seri yakaladıktan sonra belki o tip bir hesabın içerisine girebiliriz. Yapabilir miyiz, biraz maç şansı ve biraz coşkumuzla seri başlatabiliriz. Oyuncularımın hak ettiği yerde olmaması bizi üzüyor. Şu anda bizim daha önce oynadığımız futbol, ligin ilk 2’sine yaraşacak bir takımdık ama ligin ikinci yarısında çok ciddi bir türbülans geçirdik. Sadece maç kaybedilmedi, mental olarak da bozulmuş bir takım. Ciddi anlamda sakatlıklar da oldu. Play-off hesabı yapabilmek için bir seri yapmak durumundayız."

Haberin Devamı
YORUM YAZ