MENÜ

Yeni Altındağ Belediyespor hız kesmedi

TFF 3. Lig’in 25. haftası’nda Batman Petrolspor’u ağırlayan Yeni Altındağ Belediyespor, sahadan 3-2 galip ayrıldı. Altındağ temsilcisine 3 puanı getiren goller Barış Bozdilki, Salih Yurt ve Ercan Güneri’den geldi. Arka arkaya 3. maçından da galibiyetle ayrılan mavi-beyazlı takım, ligde 30 puanla 11. sırada yer aldı.

Yeni Altındağ Belediyespor hız kesmedi

Yeni Altındağ Belediyespor, Aktepe Stadı’nda oynanan müsabakaya rakibin kanat organizasyonlarını durdurmak ve ayağa pas anlayışıyla sahaya çıktı. Aşırı yağış altında oynanan müsabaka Altındağ temsilcisinin ataklarıyla başladı. Dakikalar 20’yi gösterdiğinde Ercan Güneri’nin sağ kanattan yaptığı ortaya arka direkte iyi vuran Barış Bozdilki, takımını 1-0 öne geçirdi. Bu sezon ilk kez ilk 11’de başlayan Barış Bozdilki, Batman Petrolspor karşısında 1 gol 1 asistle oynadı. İlk yarı de bu skorla tamamlandı.

Havada sağanak sahada gol var
İkinci yarı ise yoğun yağış altında oynandı. Günün başarılı isimlerinden Barış Bozdilki, sol çizgiden içeri kat etti. Rakip ceza sahası yayı üzerine orta yapan Barış, meşin yuvarlağı Salih Yurt ile buluşturdu. Yurt, yerden sert ve düzgün bir vuruşla takımını 58. dakikada iki farklı üstünlüğe taşıdı. Yeni Altındağ Belediyespor kalecisi Mustafa Gürbüz, havanın azizliğine uğradı. Mustafa Gürbüz’ün rahat alabileceği bir topu elinden kaçırmasıyla 75. dakikada maç 2-1’e geldi.

Heyecan tavan yaptı
Karşılaşmanın son bölümü adeta nefes kesti. Son haftaların başarılı ismi Ercan Güneri, rakip ceza sahasında topla buluştu. Ercan’a yapılan sert müdahale sonucunda hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına yine aynı isim geçti ve skor tabelasını 3-1 yaptı. Yeni Altındağ Belediyespor, ceza sahasına şişirilen yüksek topla bir kez daha tehlikeli atak yakaladı. Batman Petrolspor’dan Hüseyin Ali Pala’nın 87’de attığı gol de takımına yetmedi 3 - 2.

“Bu galibiyet serisini devam ettirmek istiyoruz”
Maç sonucu ile hayli keyifli olduğu gözlenen Yeni Altındağ Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Şen, şu açıklamalarda bulundu:

“3 haftadır rakiplerimizi karşı galip geliyoruz. Geçen hafta lider Manisa’yı yendik. Bu hafta yine üst sıralardaki Batman’ı yendik. İnşallah bu galibiyet serisini devam ettirip ligi çok iyi bir yerde bitirmeyi arzu ediyoruz. Ligde yenemeyeceğimiz takım olmadığını böylece ispatlamış olduk. Bugün yine güçlü bir rakiple oynadık. Ancak üstün gelmesini bildik. Hem oyuncularımızı hem de teknik ekibi canı gönülden tebrik ediyorum.”

İHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ