MENÜ

Rıza Çalımbay: Bu takımı ben kurmadım!

Bordo-Mavililer’in hocası Rıza Çalımbay, “Hücumda sıkıntılarımız var. Az pozisyona girsek de, yakaladığımızı atamıyoruz. Mazaret değil ama bu takımı ben kurmadım ve takviye şart. Kalan 10 maçımız var ve en iyisini yapmayı hedefliyoruz” açıklamasını yaptı.

Rıza Çalımbay: Bu takımı ben kurmadım!

Trabzonspor’un teknik direktörü Rıza Çalımbay, Beşiktaş karşısında alınan mağlubiyetten dolayı üzgündü. Çalımbay şunları söyledi: “Maçın ilk ve ikinci yarısının başında oyunda denge vardı. Biz bu sırada değişiklik yapıp, giren arkadaşların hamlesiyle gol istedik. Ancak bizim faul beklediğimiz bir anda golü yedik. Beklemediğimiz bir anda geldi. Bu da Beşiktaş’a güven sağladı ve kontrolü ele aldılar.”

'Bu kez hamle işe yaramadı’

“Biz az pozisyona girsek de, yakaladıklarımızı gole çeviremiyoruz. Bu açıdan sıkıntımız var. İçeride bir golümüz var, Burak Yılmaz atmış. Deplasmanda da Burak atıyor. Ne yazık ki son pasları ve pozisyonları değerlendiremiyoruz. Alanya maçını sonradan giren oyuncularla almıştık. Bu kez bu hamleyle istediğimiz sonucu elde edemedik.”

‘Boşluğu verdik, cezayı kestiler...’

“Beşiktaş son yılların en iyi takımı ve savunmada onlara bu boşlukları verirseniz, cezayı yerseniz. Daha dikkatli olmamız gerekti. Biz bu takıma geldiğimizde bir şeyler gördük ve ilk devreye takımı iyi bir pozisyonda getirdik. Mazaret değil ama bu takımı benr kurmadım ve takviye şart. Devredeki taleplerimizde öncelikle kulübü düşündük ve buna göre ikinci devreye başladık. Beraberlik serimiz var ve en az 3’ünü kazanmalıydık. Futbolun içinde bunlar oluyor. Bu ara şans bize gülmüyor. Kalan 10 tane maç var ve bunu en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ