MENÜ

Rıdvan Dilmen: Böyle futbol olmaz!

Süper Lig'in 24. haftasında Akhisarspor, deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup etti ve zirveyi salladı. Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, maç sonrası karşılaşmayı değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen:  Böyle futbol olmaz!

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe, sahasında Akhisarspor'u ağırladı. Geçen hafta Beşiktaş'a 3-1 mağlup olan Fenerbahçe, Akhisarspor'a 3-2 mağlup oldu ve üst üste 2. mağlubiyetini yaşadı. 44 puanda kalan sarı-lacivertli ekip alınan mağlubiyet sonrası zirve yarışında yara aldı. NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol programında mücadeleyi yorumlayan Rıdvan Dilmen önemli değerlendirmelerde bulundu.

Oynanan futbolu beğenmediğini belirten Dilmen, ''Böyle futbol olmaz. Al Neustadter şişir, sen indir... Futbol böyle bir oyun değil'' ifadelerini kullandı.

'Şampiyonluk havası yok'

Fenerbahçe taraftarında şampiyonluk havası yok. TT Arena'ya gittiğinde görüyorsun nasıl olduğunu.Şampiyonluk yolunda bir tek Galatasaray taraftarı takımına sahip çıkıyor. Galatasaraylı taraftarlar çok agresif olarak şampiyonluğu istiyor. Bu diğer takımlarda yok. Önümüzdeki hafta 45 bini çakacaklar yine

'Futbol böyle bir oyun değil'

Böyle futbol olmaz. Al Neustadter şişir, sen indir... Futbol böyle bir oyun değil. Daha büyük riskler almanız lazım.

'Tıpkı Beşiktaş gibi'

Fenerbahçe bu maçı Pazartesi günü oynamalıydı, tıpkı Beşiktaş gibi. Aykut Kocaman'la ilgili eleştirilerin çoğuna katılmıyorum.

'Fernandao'nun pozisyonunu görmedi'

Arda Kardeşler yürekli bir hakem. Her hakem böyle olsun, gördüğünü çaldı. Bence Fernandao'nun pozisyonunu görmedi. Deplasman takımını ezdirmedi.''

'Böyle şampiyon olmak istemez'

Aykut Kocaman bugünkü yaptıkları ile şampiyon olacağını bilse, böyle şampiyon olmak istemez.

Süper Lig puan durumu ve 24. haftanın sonuçları

Haberin Devamı
YORUM YAZ