MENÜ

Napoli-Roma maç sonucu: 2-4

İtalya Serie A'nın 27. hafta mücadelesinde Napoli sahasında Cengiz Ünder'in formasını giydiği Roma'yı ağırladı. Mücadeleyi Di Francesco'nun öğrencileri 4-2 kazandı. Mücadelede Napoli 1-0 öne geçmesine rağmen 7. dakikada Cengiz Ünder'in golü takımına hayat verdi ve sahadan galibiyet ile ayrılmasına katkı verdi.

Napoli-Roma maç sonucu: 2-4

İtalya Serie A'nın 27. hafta mücadelesinde Napoli, San Paolo Stadyumu'nda Roma'yı ağırladı.

Mücadeleye hızlı başlayan taraf ev sahibi Napoli oldu ve 6. dakikada Insigne takımını 1-0'lık üstünlüğe taşıdı.

Golün şokunu çabuk atlatan Roma, 7. dakikada Cengiz Ünder'in golüyle 1-1'lik eştiliği yakaladı. Bu dakikadan sonra oyunun hakimi Roma oldu.

Dakikalar 26'yı gösterdiğinde golcü futbolcu Dzeko sahneye çıktı ve ilk yarının skorunu tayin etti. Ekipler soyunma odasına giderken Napoli'li taraftarlar takımlarına geri dönüş için yoğun destek verdiler.

Buna rağmen oyun anlamında değişen bir şey olmadı ve Roma yine oyunun hakimiydi.

72. dakikada milli futbolcumuz Cengiz Ünder, yerini Gerson'a bıraktı. Cengiz golünün yanı sıra istekli oyunu ile son dönemdeki çıkışını sürdürdü.

73'te golcü oyuncu Dzeko tekrar sahneye çıktı ve kendisinin 2. takımının 3. golünü kaydetti. 79'da Roma adına Diego Perotti skoru 4-1'e getiren golü kaydetti.

Mücadelenin skorunu belirleyen isim ise Mertens oldu. Napoli'nin golü 90+3'te geldi. Ancak bu gol galibiyete yetmedi ve maç 4-2 Roma'nın üstünlüğü ile sona erdi.

Alınan bu sonuçla, Roma puanını 53'e yükseltti. Napoli ise zirve yarışında 69 puanda kaldı. Napoli'nin en yakın takipçisi Juventus bir maç eksiği ile 68 puanda bulunuyor.

Dzeko rekor kırdı

Edin Dzeko, Avrupa’nın en büyük 5 liginin 3’ünde en az 50 gol atan tarihteki ilk futbolcu oldu.

Everton teknik direktörüne Cenk Tosun tepkisi


Haberin Devamı
YORUM YAZ