MENÜ

Eray Balcı'nın Adana at yarış tahminleri

Adana at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Eray Balcı'nın Adana at yarış tahminleri

4 Mart Pazar Adana at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

HEADMAN/BITCOIN VE ARTUKLU TEKLERİM...

1.AYAK: Güçlü kan hattı itibariyle sahaya indiği andan itibaren açık yarış atı gözüyle bakılan HEADMAN yaklaşık üç aylık aranın ardından pistlere geri döndüğü koşu olan 1500 mesafeli koşuyu 1.34.32 gibi hatırı satılır bir dereceyle kazanırken, rakiplerine kuyruğunu göstermeyen ve adeta göz kamaştıran yetenekli tay bugünün de hiç kuşkusuz en şanslı ismidir. Güne bankoyla başlamak isteyen yarışseverlerimiz bu ismi risk edebilirler.Start sorununu aştıktan sonra sınıfını bulan KING SERKAN bu pistteki ilk deneyiminden ikincilikle ayrılırken beğenilen kalite kısrak Rokoko’nun oğlu DUX artan yarış kondisyonuyla bugün daha etkili bir performansa imza atabilir. Yarış hayatına 2/2 ile başladıktan sonra keskin bir düşüşe geçen USTAOĞLU toparlanma belirtileri verdiği son yarışının ardından start alacağı bu koşuda, ilk ayağı tek yazmaktan kaçınan kuponlarda yer alması gereken taylardan biri olmalıdır.

2.AYAK: Bu pistte benzer rakipler yanında, benzer mesafelerde star aldığı son üç koşudan da birinciliklerle ayrılmayı başaran KARA KANTOS bu formuyla favori olmayı fazlasıyla hak ediyor. Yarışın süratli gideceği ihtimalinden yola çıkarak MUSON RÜZGARI Diyarbakır ve Şanlıurfa pistlerinde yakaladığı çıkışı buraya da taşıyan İNANLIOĞLU son yarışları kalitesinin gerisinde olsa da bu rakipler yanında kesinlikle ihmale gelmeyecek olan LORD favorinin öncelikli rakipleri olur. Her yarış farklı mesafe tercihleri safkanı performans olarak geriye atsa da denk rakipler yanında ZİRVE TAY en ideal mesafesinde ATOMBOMBASI ilerleyen yaşına rağmen gücünden bir şey kaybetmeyen SEÇKİNER ilavesi sonrası sürpriz sonuç beklediğim koşuyu hepsi yaparak en cazip sonucun çıkmasını bekleyelim.

3.AYAK: Tartışmalara konu olan M.Fehmi Dinkçioğlu koşusunun rövanşı niteliği taşıyan Kv-8 Galip Ekenler Koşosunda, yine ekürisi Ezop Kahramanı’nın tempoyu belirleyen ismin olacağı yarış gidişatında düzlük dönüldükten sonra yapacağı bitirici sprintiyle sonuca giden ve rakibinden rövanşı alan isim olmasını beklediğim BITCOIN günün bir diğer bankosu adayımdır. Gün içerisinde daha çok güvendiğim bir liman adayı olduğu için yanına HASAFET yazarak daha rahat bir yarış izleyebiliriz.

4.AYAK: Bu pistte start aldığı dört koşunun dördünden de birinciliklerle ayrılmayı başarırken mesafe de gözetmeyen ARTUKLU için bugün de değişen bir şey olmaz ve safkan bu pistteki geçilmezliğine devam eder.

5.AYAK: Ara sonrası görmüş oldukları yarışlarla fit duruma geldiklerini düşündüğüm KATI SEMİH ve KIRIM BEYİ ikilisini grubun çok önünde görüyorum. Rakipleri; DİRANŞAN, BURÇAKHAN ve ŞAHDEMİR olur.

6.AYAK: Start sorunu yaşamadığı koşularda sonuca ulaşma konusunda çok fazla zorlanmayan REBORN Adana pistinde yeniden doğan GREAT RESPECT ve geçen sene Ankara sezonunun iyilerinden olan HOY HOOY henüz Adana kumunda birincilikle tanışamamış olsa da çok parlak ikincilikleri sonrası bugün bu pistte ilkini yaşayabilir. Önlerde istediği tempoyu kurabilirse KÜLÜNK AĞA ve daha önce bu pistte deneyiminde göstermiş olduğu performansları tatminkar olan ROCK OF SEA sürprizde önereceğim isimlerdir.

5----6-3-1///3-7-9-2-5----HEPSİ///6----5///1///6-5-4-1-2///6-3-4-1-2

Haberin Devamı
YORUM YAZ