MENÜ

Brighton-Arsenal maç sonucu: 2-1

İngiltere Premier Ligi'nin 29. hafta mücadelesinde Arsenal deplasmanda Brighton'a 2-1 yenildi.

Brighton-Arsenal maç sonucu: 2-1

Edip Adanır / The American Express Stadyumu

Arsenal maça çok kötü başladı bunun neticesinde kalesinde 2 gol gördü.Dunk ve Murayy'in golleriyle...

İlk yarının son dakikasında Abumeyang'ın golü ile Arsenal ilk devreyi 2-1 geride bitirdi.Her takım kötü oynayabilir fakat Arsenal takımının bu şekilde oynaması normal değil.

Transfer edilen futbolcular bir türlü oyuna ağırlıklarını koyamadıkları için sezon başından beri Arsenal bir türlü istenilen futbolu oynayamadı.

Gelelim Wenger'e bugünkü bütün gazeteler Arsen Wengerin yerine Johacım Low'un geleceğinden manşet yaptılar .Arsenalin hisse sahipleri de Wengerin miyadını doldurduğunun farkında.Onlar için tazminatın önemi yok ancak yeni gelecek hocanın takımı gençleştirip transfer edeceği isimler öne çıktı.

22. ve 28'nci dakikalarda Arsenalin yan toptan yediği iki golü yeni hoca nasıl değiştirir bilemiyorum ama Cech bile bir türlü form tutamadı

İkinci yarıda Brighton en azından puan almak için sahaya çıkacak.Al Gülüm futbolu oynarsa Arsenal maçı zora sokar.38 senedir bu memlekette maç seyrediyorum Arsenalde oynamaması hatta ilk onbirde oynamaması gereken birçok futbolcu var takımda.

İKİNCİ YARI

İkinci yarıya daha iyi başlayan yine Brighton 58nci dakikada Mesut uzaktan vurdu Kaleci Ryan topu zorlukla kornere attı.

60'ncı dakikada Stephens sarı kart gördü Arsenal serbest vuruş kullanıyor netice yok Arsenal korner kullaanıyor sol taraftan hakem avantaja bıraktı Mesut ortaladı mikhitaryan

Boş kaleye golü atamadı.Abumeyang Knockhart ile çarpıştı bence direk kırmızı karttı Hakem Stuartt Attwell devam dedi.Welbeck-Avobi değişikliği Arsenal'de

Son dakikada arsenal korneri Wilshere çok kötü vurdu.

Maç sonucu Brighton 2 Arsenal 1

Maç kadroları

Brighton: Ryan, Bong, Carl Dunk, Duffy, Stephens, Gross, Schelotto, Pröpper, Knockaert, Murray, Izquierdo

Yedekler: Tim Krul, Grau, Goldson, Kayal, March, Ulloa, Locadia

Arsenal: Cech, Koscielny, Mustafi, Chambers, Kolasinac, Mkhitaryan, Wilshere, Mesut, Granit Xhaka, Aubameyang, Iwobi

Yedekler: Ospina, Holding, Bellerin, Maitland-Niles, Elneny, Welbeck, Nketiah


Haberin Devamı
YORUM YAZ