MENÜ

Konyaspor'dan süper hareket

Yeşil-Beyazlılar’ın Başkanı Fatih Yılmaz, “Kritik Yeni Malatya maçında taraftarımızın da vereceği desteği göz önünde bulundurarak bütün stat gelirlerimizi, Afrin’deki Mehmetçiklerimiz için TSK’ya bağışlayacağız” dedi.

Konyaspor'dan süper hareket

Küme düşme potasında bulunan ve yarın Yeni Malatyaspor ile evinde final gibi bir karşılaşmaya çıkacak olan Konyaspor’da Başkan Fatih Yılmaz önemli açıklamalar yaptı. Lig Radyo’da Ömer Necati Albayrak’ın sunduğu Mixed Zoned’a konuşan Yılmaz, Afrin’de Zeytin Dalı Harekatı’nda mücadele eden Mehmetçiklerimiz’e destek vermeye devam edeceklerini söyledi ve şöyle devam etti:

“Ülkemizin geçtiği bu kritik dönem içerisinde futbol ailesi olarak hepimiz üzerimize düşen görevleri yerine getirmeliyiz. Biz de takımımızın oynayacağı bu haftaki maç öncesi (Malatya), taraftarımızın da vereceği desteği göz önünde bulundurarak elde edeceğimiz tüm geliri, TSK’ya bağışlayacağız” dedi. Konyaspor’un yarınki Yeni Malatya maçında statta yaklaşık 30 bin Yeşil- Beyazlı futbolseverin olması bekleniyor.

Mehmet Özdilek: Malatyaspor maçı kader maçımız!

Haberin Devamı
YORUM YAZ