MENÜ

Şair Gençer O'nun İzmir at yarış tahminleri

İzmir at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun İzmir at yarış tahminleri

1 Mart Perşembe İzmir at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Zor program da formda olarak İzmir’e gelen RESURRECTION bankom

1.Ayak: 1400 metredeki hand-17 olan bu yarışta Alptuğhan son başarılı ikinciliği ile öne çıkacaktır. 1400 metrede My Sultan kazanırken ikinci kalan Alptuğhan uzunca bir süredir kazanacak koşu arıyor. Bu grupta kum pistte iş yapacaktır. Rakipleri arasında formda olan Büyükdüşün, Vanlı Maho, Zorluat onu zorlayabilir. Sürprizi ise Rengül veya Oğlum Kara’dan bekleyelim.

2.Ayak: 1900 metrede yapılacak olan bu koşuda son ikinciliğinde iyi mücadele eden Joe Dalton ilk şanslı atımdır. Geliştirdiği formunu yansıtamaz ise Moonstone, King Of Diamonds, One Eye One Heart ve Teknekaya devreye girecektir.

3.Ayak: 1200 metre gibi kısa mesafede yapılacak olan bu koşuda ilk şansı Nilda’ya vereceğim. Hızlı gidecek olan koşuda düzlükte iyi yer tutarsa kazanması olasıdır. Seldanınoğlu, form olarak en ciddi rakibidir. Bilgininoğlu en iyi mesafesinde ve Erkmen kalitesi ile şans bulabilir.

4.Ayak: Son yarışında uzunca bir aradan sonra daha canlı gözüken ve toparlanan Venus Daughter bu kez artan kondisyonu ile favorimdir. Erendira, Bezmi Alem, Crenomy, Fancychancy gibi isimler rakibidir.

5.Ayak: KG ile denendiği son üç yarışında çok iyi neticeler alan Resurrection isimli tay uygun rakipler arasında start alacak olup Bursa ve Kocaeli pistinden sonra İzmir’de de kazanmaya yakın gözüküyor.

6.Ayak: Son üç yarışında beklentileri karşılayarak çok güzel üç koşu kazanan Serbeyhan uygun isimler arasında bir kez daha kazanmaya yakındır. Çakacak form olarak rakipler içinde gözüme batıyor. Daha sonra Pettit Blue olabilir.

1 2 3 8 7 2
3 5 1 3 3
9 3 5 1 9
4 6 6 4
2 7 2
7

Haberin Devamı
YORUM YAZ