MENÜ

Bilgisayarınız World of Tanks'in yeni sürümü için hazır mı?

Wargaming, enCore adlı demo ile tüm oyunculara World of Tanks’in PC sürümünde yakında kullanılmaya başlayacak yeni grafik motoru Core’u deneme şansı veriyor.

Bilgisayarınız World of Tanks'in yeni sürümü için hazır mı?

Wargaming’in tamamen kendi kaynaklarıyla geliştirdiği yeni oyun motoru Core, oyuna bu yıl içerisinde gelecek 1.0 güncellemesinin en önemli ve en çok merakla beklenen kısmını oluşturuyor. Fakat güncellemenin gelişini bekleyemeyecek kadar sabırsızsanız ya da oyunun gelecekte nasıl görüneceğini merak ediyorsanız http://wotencore.net/ adresini ziyaret ederek merakınızı giderebilirsiniz.

Yukarıdaki bağlantıya tıklayıp enCore adlı bu programı bilgisayarınıza kurarak bilgisayarınızın 1.0 güncellemesiyle baştan aşağı yenilenecek grafikler karşısında nasıl bir performans sergileyeceği hakkında fikir edinebilirsiniz. Kullanması oldukça basit bu programda tek yapmanız gereken, önceden belirlenmiş üç ayardan birini seçerek çözünürlük ve anti-aliasing gibi ayarları arzu ettiğiniz gibi düzenleyip testi başlatmak. Üç dakikalık bu test size 1.0 güncellemesiyle gelecek harika grafiklerle adeta görsel bir şölen yaşatırken bir yandan da bilgisayarınızın bu grafik özelliklerinde sergileyeceği performansı da kaydedecek. Testin sonunda bilgisayarınızın seçili grafik ayarlarındaki performansı “düşük” “orta” veya “yüksek” olarak görüntülenecek.

Geliştirilmesi 4 yıl süren Core grafik motoru tümüyle Wargaming tarafından üretildi. Oyun 1.0 güncellemesiyle yeni grafik motorunu kullanmaya başlayacak ve en yeni grafik işleme teknolojilerini oyuncularına sunacak. Core motoruna geçişle birlikte PBR, post-processing efektleri, gelişmiş ışıklandırma, parçacık efektleri gibi performans artışına ve optimizasyona yönelik gelişmeler World of Tanks’in PC sürümü için yeni bir çağ başlatacak.

Güncelleme oyunun mevcut oyuncularını elbette unutmuyor. Yeni grafik motoru geliştirilirken oyuncular şu anda oyunu oynadıkları konfigürasyonlarla oyunu sorunsuzca oynamaları hatta performans artışı görmeleri hedeflenerek oluşturuldu. World of Tanks’in 1.0 güncellemesinin bilgisayarınızda nasıl çalışacağını merak ediyorsanız http://wotencore.net/ adresine tıklayıp enCore’u deneyin.

World of Tanks Hakkında

World of Tanks zırhlı savaşlarının temel alındığı ilk ve tek takım tabanlı devasa çok oyunculu online aksiyon oyunudur. Kendinizi dünyanın her yerinden çelik kovboyların katıldığı, İkinci Dünya Savaşı’nın epik tank savaşlarının ortasına atın. Cephaneliğiniz, Amerika Birleşik Devletleri, Almanya, Sovyetler Birliği, Fransa, Birleşik Krallık, Japonya, Çekoslovakya, İsveç ve Çin’in tarihsel gerçekliklerine göre hazırlanmış 500’den fazla zırhlı araç içeriyor.

Wargaming Hakkında

Wargaming, merkezi Kıbrıs Lefkoşa’da bulunan ödüllü bir çevrimiçi oyun geliştiricisi ve yayıncısıdır. 1998’de kurulan şirket hızla oyun sektörünün önde gelen isimlerinden biri haline gelmiş ve dünya çapında 20’den fazla ofiste 4500’den fazla çalışana sahip dev bir markaya evirilmiştir. Global olarak 200 milyondan fazla oyuncuya sahip olan Wargaming’in oyunları tüm oun platformlarında deneyimlenebilmektedir. Şirketin önde gelen oyunları arasında oynaması ücretsiz tarihi tank simülasyonu World of Tanks ve deniz savaşlarına odaklanmış World of Warships yer almaktadır.
Wargaming üçüncü partilere yayıncılık desteği veren Wargaming Alliance birimi aracılığıyla hem amatör geliştiricilere hem de profesyonel ekiplere tüm platformları kapsayan hizmetler sunmaktadır. Tamamen mobil markete yönelik Wargaming Mobile ise oyunseverlere günlük yaşamda da daima yanlarında taşıyabilecekleri heyecanlı oyunlar sunmayı hedeflemektedir.

Haberin Devamı
YORUM YAZ