MENÜ

Yavuz Bingöl hastaneye kaldırıldı

Safra kesesinden rahatsızlanan ünlü türkücü Yavuz Bingöl, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum günü vesilesiyle kendisini ziyarete gelen ünlü isimlerden Yavuz Bingöl ve Cengiz Kurtoğlu'nu sigarayı bırakmaları konusunda uyarmıştı.

Yavuz Bingöl hastaneye kaldırıldı

Ünlü müzisyen ve türkücü Yavuz Bingöl, Safra kesesindeki rahatsızlık sebebiyle Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Bugün acil kapısından çıkarken görüntülenen Bingöl; “Taburcu olmadım henüz, doktor bir şeyler yememe izin verdi. Bir şeyler yiyip tekrar geri geleceğim” dedi.

Gazetecilere sağlık durumu hakkında bilgi veren Bingöl " Dün gece evde ağrım ve sancım oldu. Hastaneye gittim, mide yanması diye bana çeyrek serum verdiler ve taburcu ettiler. Sabah yine ağrılarım oldu ve acil olarak Şişli Etfal’e geldim. Yapılan tetkikler sonucu safra kesemin iltihaplandığı ortaya çıktı." dedi.

Yavuz Bingöl hastaneye kaldırıldı



Yavuz Bingöl kimdir? Kaç yaşında, aslen nereli?

Yavuz Bingöl ve Cengiz Kurtoğlu'na sigara uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 64. doğum günü için düzenlenen etkinliğe katılan sanatçılar, Beylerbeyi Sarayı'nda gerçekleştirilen ziyareti anlattı.

Sibel Can ve Hülya Koçyiğit amaçlarının moral vermek olduğunu söylerken; Orhan Gencebay da, Erdoğan'la ilgili olarak "Kendilerinin 26 Şubat 1954 yılında 'Maksat vatansa gerisi teferruattır' diyerek olağanüstü görevleri yapmak için doğduğuna inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Yavuz Bingöl hastaneye kaldırıldı


Sibel Can, ziyarete konuşulanlara ilişkin olarak "Uzun bir seyahat öncesi Cumhurbaşkanımıza çok güzel bir moral vermek istedik. Gayet samimi ve çok sıcak bir ortam vardı. Sohbet o kadar güzeldi ki… Konu önce sigaradan açıldı. Sayın Erdoğan, Yavuz Bingöl ve Cengiz Kurtoğlu'na takıldı, onlara sigarayı bırakmalarını söyledi. Bunun için de Kültür Bakanı Numan Kurtulmuş'u görevlendirdi. 'Bakın, Sibel hayatı boyunca hiç sigara içmedi' diye de söyledi. Zeytin Dalı operasyonunu da konuştuk. Kendisine, 'Halkımızla birlikte, tüm kalbimizle biz de operasyona destek veriyoruz' dedik" dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ