MENÜ

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi geliyor

Yönetmenliğini Cevdet Mercan’ın yaptığı, başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Çetin Tekindor, Gürkan Uygun, Altan Erkekli, Büşra Develi, Sedef Avcı, Ertan Saban gibi yıldız isimlerin paylaştığı ‘Mehmed Bir Cihan Fatihi’ 13 Mart Salı günü Kanal D’de başlayacak.

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi geliyor

Yapımcılığını ‘O3 Medya’nın üstlendiği dizide ‘Fatih Sultan Mehmed’in zafere giden yolda yaşadıkları detaylarıyla anlatılacak.

DİZİDE NELER VAR?

İstanbul’un fethi ile bir devri kapatıp yeni devri açan ‘Fatih Sultan Mehmed’in hayatından esinlenerek ekrana gelecek dizide ‘Mehmed’in parlak zekası, stratejik dehası, engelleri aşması, 53 günlük İstanbul kuşatması, ‘imkansız’ denileni başarması ekranda çarpıcı bir dille anlatılacak. ‘Fatih’i oynayan Kenan İmirzalıoğlu bilindiği gibi; son 1 yıldır bu rol için çalışıyor.

MEHMED BİR CİHAN FATİHİ KADROSU

Dizinin başrolünde Kenan İmirzalıoğlu yer alıyor.

Altan Dönmez’in yönetmen koltuğunda oturduğu Fatih dizisinde Fatih Sultan Mehmet’i canlandıran Kenan İmirzalıoğlu’na usta oyuncular Çetin Tekindor, Metin Akpınar ve Altan Erkekli’nin yanı sıra Burak Tamdoğan, Gürkan Uygun, Serkan Keskin, Ertan Saban, Funda Eryiğit ve Toprak Sağlam eşlik ediyor.

Kanal D ekranlarında salı günü yayınlanacak Mehmed: Bir Cihan Fatihi dizisinin rating rekorları kırması bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ