MENÜ

Vida: Bu gol beni rahatlattı

Derbinin kahramanla arasında yer alan Vida, “Bayern Münih maçından sonra uyuyamadım. Fenerbahçe karşılaşmasında taraftarlarımız ve takım arkadaşlarımın sevgisine karşılık vermek için elimden geleni yaptım. Attığım gol beni rahatlattı” sözlerini kullandı.

Vida: Bu gol beni rahatlattı

Kara Kartal’ın tecrübeli stoperi Domagoj Vida, Siyah-Beyazlı formayla derbide ortaya koyduğu futbolla mücadelenin en dikkat çeken isimleri arasında yer almayı başarmıştı. Şampiyonlar Ligi 2. turunda geçen hafta Bayern Münih’e 5-0 kaybettikleri mücadelede gördüğü kırmızı kart sebebiyle eleştirilen Hırvat futbolcu, derbi performansıyla bu durumu telafi etmeye çalıştığını söyledi. Derbi sonrasında görüşlerini basın mensuplarıyla paylaşan Vida, “Bayern Münih maçından sonra uyuyamadım. Fenerbahçe karşılaşmasında taraftarlarımız ve takım arkadaşlarımın bana olan sevgisini sonuna kadar hissettim. Ben de bu sevgiye karşılık vermek için elimden geleni yaptım. Attığım gol beni rahatlattı” yorumunu yaptı.

‘Yolumuza kazanarak...’

Teknik direktör Şenol Güneş’e de övgüler yağdıran Vida, “Beni en çok mutlu eden olay, Bayern Münih maçından sonra hocamız Şenol Güneş’in bana güvenini göstermesi oldu. Ben de bu güveni boşa çıkarmadım. Umarım yolumuza kazanarak devam ederiz” diye konuştu.

Orhan Yıldırım

Derbi zaferinin mimarı Şenol Güneş

Haberin Devamı
YORUM YAZ