MENÜ

Deontay Wilder Luis Ortiz maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Deontay Wilder ve Luis Ortiz beklenen Ağır Sıklet Boks maçında karşı karşıya geliyor. Peki herkesin beklediği Deontay Wilder Luis Ortiz maçı nerede yapılacak, Türkiye Saati ile ne zaman başlayacak? İşte Wilder-Ortiz maçı detayları...

Deontay Wilder Luis Ortiz maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Deontay Wilder ve Luis Ortiz Ağır Sıklet kemer maçına çok az bir süre kaldı.

Amerikalı Deontay Wilder ile Kübalı Luis Ortiz‘in dev buluşması, 3 Mart 2018 tarihinde New York’ta yapılacak.

39 maç, 39 galibiyet, 38 nakavt!

Bronze Bomber” yani "Bronz Bombacı" lakaplı Deontay Wilder şu ana kadar ağır sıklette çıktığı 39 maçın hepsini kazandı. Wilder'ın birt başka özelliği ise nakavtçı bir boksör olması. 32 yaşındaki boksör, kazandığı 39 maçın 38'ini nakavtla bitirmeyi başardı.

Ortiz de kolay rakip değil!

Kübalı boksör Luis Ortiz ise Wilder'a kolay kolay teslim olmayacak gibi görünüyor. 38 yaşındkai Ortiz şu ana kadar çıktığı 30 ağır sıklet maçının 28'ini kazandı, iki kez ise ringden "no contest" ile yani hakemlerin maçı sonuçsuz olarak bitirmesiyle ayrıldı.

Maç ne zaman, TSİ ile saat kaçta ve hangi kanalda?

Wilder ile Ortiz arasındaki bu önemli boks maçı 3 Mart'ta New York'ta Barclays Center'da yapılacak.

Önemli maç öncesi diğer sıkletlerden boksörler de ringe çıkacağı için Wilder-Ortiz maçının TSİ sabaha karşı (cumartesiyi pazara bağlayan gece) 4 ile 7 arasında başlayacak. Maçı Türkiye'de NTVSpor canlı olarak yayınlayacak.

Wilder, ringe girip Ortiz'e meydan okumuştu

9 Aralık'ta ise boks dünyasında ilginç bir olay yaşanmış ve Luis Ortiz'in Daniel Martz'ı nakavt ettiği maçın ardından Deontay Wilder ringe girerek Ortiz'E adeta meydan okumuştu.

Maç sonu ringe dalan WBC ağırsıklet şampiyonu Deontay Wilder, Ortiz'e "Bugün senin için yepyeni birgün. Sen güçlüsün ama ben en iyiyim. Bunu da kanıtlayacağım. Bu maçı benimle yapacaksın" demişti.

Ona karşılık veren Luis Ortiz ise, "Ben her zaman hazırım. Küba için dövüşmeye hazırım. Bahane yok. Çık karşıma." şeklinde konuşmuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ