MENÜ

Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe'nin yediği 2. gol faul

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe'nin yediği 2. gol faul

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi nefes kesti. Maçta 1-0 geriye düşen Kartal, Vida ve Quaresma'ın (2) muhteşem golleriyle karşılaşmadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı ve zirve yarışında tutunmayı başardı. Fenerbahçe'nin tek golünü Fernandao kaydederken, Sarı-Lacivertliler'in ligde 15 maçlık yenilmezlik serisi son buldu.

Mücadelenin ardından NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol programında ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, maç öncesi, ilk yarı ve mücadelenin ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Dilmen'in maç önü açıklamaları:

"Yıllardır Fenerbahçe için 'gerginlikten yararlanır' diye bir atasözü vardır. O yüzden Fenerbahçe taraftarı Volkan Demirel'i isteyebilir ama deplasmanda gerginlik yaramaz. Belki de Kocaman o yüzden Volkan'ı tercih etmemiş olabilir. Böyle şeyleri vardır."

"Fenerbahçe şampiyon olamasa da dünya çapında, yeni nesil bir teknik direktörü var artık."

Dilmen'in ilk yarı açıklamaları:

"Cüneyt Çakır bugün idare ediyor. Şimdi Fenerbahçe'nin attığı golde 25-30 cm Fernandao önde gözüküyor. Fernandao ofsayt gibi geldi."

"Isla penaltı yaptırmak için çok uğraştı, Quaresma almamak için çok uğraştı. Isla basıyor gibi. Basıyorsa penaltı!"

"Fenerbahçe o kadar olgun başladı ki maça, sanki Kadıköy'de oynuyor gibi zannettim."

"İlk yarıda hakem skoru etkileyecek iki tane hata yaptı ancak takdir hakları da yavaş yavaş ev sahibi Beşiktaş'a doğru dönüyor."

Maç sonu açıklamaları:

"Fenerbahçe, Beşiktaş'a karşı ikili averajda geriye düştü. Her golün önemi var. Fenerbahçe'nin ofsayttan attığı gol, Fenerbahçe'yi mağlup etti orada. O gol, Şenol hocayı gerçek Beşiktaş'a doğru itti."

"Fenerbahçe'nin yediği 2. gol faul. Neustadter öne geçiyor."

'Bütün stat küfür etti'

"Bütün stat, Aykut Kocaman gibi terbiyeli bir adama küfür etti. Senin yöneticin algı operasyonu falan derse... Biri dalga geçiyor, biri 'nazik' diyor. Ne naziği, adamın kafasına taş attın işte. Bunlar hoş değil."

Haberin Devamı
YORUM YAZ