MENÜ

Galatasaray'da Gomis'in dönüşü!

Geçen hafta baygınlık geçirdiği Kasımpaşa maçında etkisiz kalan Gomis, Timsah’a acımadı. Bursa’ya karşı hat-trick yapan tecrübeli futbolcu gol sayısını 20’ye yükseltip krallık yarışında açık ara zirveye kuruldu.

Galatasaray'da Gomis'in dönüşü!

Bafetimbi Gomis adım adım krallığa koşuyor... Geçen haftaki Kasımpaşa maçında baygınlık geçiren ve 90 dakika sahada kalmasına rağmen etkisiz bir futbol ortaya koyan 32 yaşındaki futbolcu, Bursa’ya patladı. Karşılaşmayı 3 gol ve 1 asistlik performansla tamamlayan Fransız yıldız, ligde 20 gole ulaştı ve 17 golü bulunan en yakın rakibi Burak Yılmaz’la aradaki farkı açtı.

Maçın ardından konuşan Gomis, “3 golü de doktorumuz Yener İnce’ye armağan ediyorum. Sahada ben bayıldıktan sonra eleştirileri hak etmiyordu. Geçmiş olsun mesajları beni etkiledi ve dokunaklı bir hafta geçirdim. Benim 3 golümden ziyade takım olarak bugün müthiştik” dedi.

SÜPER ORANLAR HEMEN KUPON YAP

Rodrigues’in affı yok!

Cim Bom’un hücum hattının en etkili silahlarından biri olan Gomis, rakip savunmalarda hatayı affetmiyor. 27 yaşındaki futbolcu dün de hızla taşıdığı toplar, attığı gol ve yaptığı 2 asistle fark yaratmayı başardı. Hocası Fatih Terim, Rodrigues’i maç sonunda yanına gidip özel olarak tebrik etti.

Marsilya’yı yakaladı

Geçen sezon Marsilya formasıyla 20 gol atan Gomis, bu sayıyı şimdiden yakaladı.

Maç topunu götürdü

Gomis, 3 golle tamamladığı maçın topunu bitiş düdüğüyle birlikte soyunma odasına götürdü.

Tarihte eşi yok!

23. haftalar itibariyle Süper Lig tarihinde Galatasaray’ın en çok gol atan yabacı oy uncusu, 20 golle Gomis oldu. En yakın raki bi Jardel’in 19 golü vardı.

Galatasaray'ın iç saha maçlarında hep o vardı!

Haberin Devamı
YORUM YAZ