MENÜ

Fatih Terim: Biraz daha kulübeden katkı almamız lazım

Süper Lig'de 23. haftanın açılış maçında Galatasaray, Bursaspor'u 5-0 mağlup etti ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, maç sonunda yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim: Biraz daha kulübeden katkı almamız lazım

Süper Lig'de 23. haftanın açılış maçında Galatasaray, Bursaspor'u, Gomis (3), Rodrigues ve Serdar Aziz'in golleriyle 5-0 mağlup ederek maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Teknik direktör Fatih Terim, maç sonunda yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Terim, Donk ve Eren Derdiyok'un sakatlanıp oyundan çıkmaları üzerine, ''Biraz daha kulübeden katkı almamız lazım, ki alternatiflerimiz çoğalsın'' dedi.

Terim'in açıklamaları şu şekilde:

Birçok olumlu şey söyleyebiliriz. En önemlisi, çok pozisyon üretip gol atarken, rakibe hiç pozisyon vermemek. Tamamen oyunun hakimi bir Galatasaray vardı. Kalemize 2 şut geldi, hiç pozisyon vermedik. O sırada da çok pozisyon bulduk.

Sahada çalıştığını yapan bir Galatasaray vardı, coşkuyla da devam ettiler. Rakibin 1-0'dan sonra 10 kişi kalması da önemli bir etken tabii ki. 3 puan önemliydi, bunu farklı sonuçla almak daha da iyi. İyi bir hafta geçirdik diyebiliriz.

4-0'dan sonra daha ağır oynayarak topun sahibi olabilirdik ancak oyuncularım coşkuyla devam ettiler. Tabii bunun yanında kalemizde ilk şutu 68'de gördük. Böyle ilginç istatistikler de var. Pas yüzdemiz de rakibe göre yüksek. Biraz daha kulübeden katkı almamız lazım, ki alternatiflerimiz çoğalsın."

Puan durumu - Süper Lig 25. hafta güncel puan durumu ve maç sonuçları

Haberin Devamı
YORUM YAZ