MENÜ

Bu kale aşılmaz!

Galatasaray, Türk Telekom Stadı’nda dün akşam Bursaspor’u yaklaşık 37 bin taraftarı önünde farklı devirdi. Aslan, bu zafer sonrasında evinde yenilmezlik serisini tam 14 karşılaşmaya çıkardı.

Bu kale aşılmaz!

Spor Toto Süper Lig’de dün akşam Bursaspor’u konuk eden Galatasaray, rakibini 5-0’lık farklı skorla devirmeyi başardı. Bu galibiyetle 23. haftada puanını 47’ye yükselten Sarı-Kırmızılılar, Türk Telekom Stadı’nda elde ettiği başarılı görüntüyle adından söz ettiriyor. Karşılaşmanın hafta içinde oynanmasına rağmen taraftarının desteğini tam olarak arkasında hisseden Cim Bom, tam 36 bin 812 kişi önünde rakibini yıkmayı başardı. Oyunun başından sonuna kadar yaptıkları tezahüratlarla takımlarının arkasındaki itici güç olan Galatasaraylı futbolseverler, üstlerine düşen görevi en iyi şekilde yaparak tam not aldı.

Rakiplerine fark attı

Dün akşamki zaferiyle birlikte ligde üst üste 7. iç saha maçından da 3 puanla ayrılan Fatih Terim’in öğrencileri, sezon genelinde ise evinde tam 14 maçtır kaybetmiyor. Bu sezon 12 lig maçına çıkan ve 34 puan toplayan Cim Bom, bu alanda tüm rakiplerine adeta fark attı.

Galatasaray'ın iç saha maçlarında hep o vardı!

Haberin Devamı
YORUM YAZ