MENÜ

Vodafone Park'ta samba zamanı

Brezilya Milli Takım yetkililerinin derbiyi izleyecek olması, Fenerbahçe’nin Sambacılar’ı için karşılaşmayı daha da önemli hale getirdi. Beşiktaşlı Adriano da kendini göstermeye çalışacak.

Vodafone Park'ta samba zamanı

Ligde kulüpler şampiyonluk savaşı verirken, Dünya Kupası bileti alan milli takımlar da oyuncularını yakın takibe aldı. Brezilya Milli Takımı’nın antrenörü Cleber Xavier ve analizcisi Fernando Lazaro, Giuliano ve Josef’i izlemek için 20 Ocak’taki Göztepe maçına gelmişti. Sambacılar, pazar günkü derbiye de antrenör gönderecek.

Bu durum, Giuliano ve Josef ile Beşiktaş’ın yıldızı Adriano için dev mücadeleyi daha da önemli hale getirecek. 3 oyuncu, şampiyonluk yolunda takımlarına avantaj sağlamanın yanı sıra Dünya Kupası hayalini gerçekleştirmek için de ter dökecek.

SÜPER ORANLAR HEMEN KUPON YAP

Giuliano’ya Talisca piyangosu

Talisca’nın kart cezası nedeniyle derbide görev yapamayacak olması, en çok Giuliano’ya yarayacak! Aynı bölgede görev yapan iki oyuncudan Beşiktaş’ın Sambacısı’nın kendini gösterme şansı yok. Sarı-Lacivertliler’in Brezilyalı yıldızı, eline geçirdiği bu fırsatı en iyi şekilde kullanmanın peşinde.

Son dakika-Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini Cüneyt Çakır yönetecek



Haberin Devamı
YORUM YAZ