MENÜ

Şair Gençer O'nun İzmir at yarış tahminleri

İzmir at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun İzmir at yarış tahminleri

22 Şubat Perşembe İzmir at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Program para verir gözüküyor, MADAM ELLİ risk alınabilir

1.Ayak: Altılı Ganyan 3 yaşlı tayların mücadelesi ile başlayacak olup performanslara göre at seçmek yanıltıcı olabilir. Grupta 4 tay ilk kez koşacak. Bunlardan Dillirga isimli Torok yavrusu olan tay son işi haricinde derecesi yeterli gözüken çalışmalar yapmış olup potansiyeli yüksek bir tay olarak gözüküyor. Bu tayın annesi Pekgüzel Erkek Tay Deneme galibi olan Mahalle Çocuğu ile kardeş olup henüz ciddi bir tay vermemiş olsa da Dillirga farklı çıkabilir. Start aldığı iki koşusu da etkisiz olan Turkish Legend ise kaliteli bir pedigriye sahip olup beklenen çıkışı bu kez yapabilir. Ervurgun, Güzelat ve Joe Dalton daha sonra önereceğim isimlerdir.

2.Ayak: Kısa mesafeli yarışların başarılı atlarından olan Love Me Tender İzmir pistinde iyi sonuçlar alabilen bir isim olup bu grupta favorimdir. Kalitesinin altında koşular yapan Sky Hero ise ikinci atımdır. İdman pistinde durumu iyi rapor edilen Caferağa bunu kazandığı koşuda göstermişti. Bir kez daha kazanabilir. Doyoun Hearted ve Count On You daha sonra düşünülür.

3.Ayak: Oldukça zor bir satış yarışı olacak. Bu grupta uzun aradan sonra koşu gören Akçeşme kendisine bu yarış için taraftar bulacaktır. Efe Baba’nın ise bir önceki yarışı ile son koşusu birbirini tutmadı ama yine şanslılar arasında yerini bulur. Özdamar, Ruat gibi son dönemde beklenenden kötü koşan isimlerin başarılı oldukları bir koşusu var. Acaba devamını getirebilirler mi? Favori atım bu grubun üzerinde koşulara sahip olan Karamürsel olacak.

4.Ayak: 1400 ve 1200 metrede kazandıktan sonra Gr2 yarışa giden Tuğalp tabelada yer bulamamıştı. Son yarışındaysa 1400 metrede Küçük Eray – Golden King biten koşuda yarımşar boy farklarla üçüncü kalan Tuğalp 1.22 koşabildiği mesafede favorimdir. Özerdinç daha önce geçtiği bu rakibi ile yine iddialı bir koşu yapacaktır. Golden King ve Gülşeker süprriz isimler.

5.Ayak: Kv8 grupta Yeltay – Selkut arkasında üçüncü olabilen Madam Elli daha sonra çok iyi koşar diye beklerken 1400’de uzak geride 4’üncü kaldı. Rakipleri KV yarışa göre uygun olması ve yeniden M.Çiçek ile koşacak olmasıyla favori atım olup risk alarak banko yazacağım.

6.Ayak: 1200 metredeki bu Maiden grupta ikincilik serisi süren Galyalılar, ilk yarışlarında ikincilik yapan Al Uqsur, Rivers Son isimli taylar öne çıkacaktır. Akarca Khan sürpriz tayımdır.

2 1 3 1 7 5
9 3 4 6 2
3 5 1 2 8
4 7 7 3 1
5 6 5

Haberin Devamı
YORUM YAZ