MENÜ

Cedi Osman yine ilk 5'te çıkacak

All-Star sonrası Cedi Osman'ın durumu netlik kazandı. Milli basketbolcu, Washington maçına ilk 5'te çıkacak.

Cedi Osman yine ilk 5'te çıkacak

NBA’de All-Star arasından önce en dik çıkışı yapan takım Cleveland Cavaliers‘tı. Kadrosundaki fazlalıkları göndererek takasın son gününde adeta sıfırdan bir takım kuran Cleveland Cavaliers, 3 maçta 3 galibiyetle All-Star arasına moralli girmişti.

Takasların sonucu olarak haliyle ilk beşte değişiklikler yaşanmış ve milli oyuncumuz Cedi Osman, çaylak sezonunda ilk beşe yerleşmişti. Tyronn Lue, dün antrenman sonrasında basına All-Star arasından sonraki ilk beşini açıkladı.

Bu gece Washington Wizards‘ı Cleveland’da ağırlayacak olan Cavaliers’ın ilk beşi tıpkı All-Star arasından önce olduğu gibi George Hill – JR Smith – Cedi Osman – LeBron James – Tristan Thompson şeklinde olacak. Eğer son dakikada bir sakatlık olmazsa Washington maçı Cedi’nin NBA kariyerindeki 4. ilk beş başladığı maç olacak.

Şubat ayında dakikalarını iyice arttırmayı başaran Cedi Osman, bu sezon çıktığı 6 maçta 7.7 sayı – 3.5 ribaund – 1.3 asist ortalamaları tutturdu ve maç başına sahada 18.8 dakika kaldı. Cedi’nin sezon genelindeki dakika ortalaması 9.2.

EuroHoops

Haberin Devamı
YORUM YAZ