MENÜ

Survivor 2018 kim elendi - Survivor'a veda eden yarışmacı

Survivor 2018'de ilk eleme heyecanı yaşandı. Programın müdavimleri, 'Survivor'da kim elendi, kim gitti?' sorularına yanıt aramaya başladı. Survivor eleme konseyinde aday veda eden isim gönüllüler takımından oldu. Peki Survivor 2018'de elenen yarışmacı kim oldu? Survivor'da kim elendi? Hepsinin detayları ve daha fazlası haberimizde.

Survivor 2018 kim elendi - Survivor'a veda eden yarışmacı

Survivor 2018'de son dakika... TV8'de yayınlanan ve Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı Survivor 2018'de eleme heyecanı yaşandı. Survivor 2018 'in bu bölümünde All Star ve Gönüllüler takımı arasında dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı elemeye gitti.

Survivor eleme adayları



Gönüllüler'in ada konseyinde yaptığı oylama sonucu ilk eleme adayı Cumali oldu. Survivor 2018'in ilk bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Funda, haftanın ikinci eleme adayı olarak Yağmur'un ismini söyledi. Gönüllüler takımında haftanın performans birincisi olan Ramazan, üçüncü eleme adayı olarak Marcus'un ismini söyledi.


Survivor'a kim veda etti?



Eleme adaylarının belirlenmesinin ardından, adaya veda edecek kişiye SMS oylarıyla karar verildi. Survivor 2018'e veda edecek isim Salı günü belli oldu. Buna göre adaya veda eden isim Marcus oldu. Marcus, bu ihtimalin zor olduğunu düşündüğünü ve hoş bir duygu olmadığını söyledi. Daha yeni ısındığını söyleyen Marcus, çok üzgün olduğunu söyledi. Acun Ilıcalı da Marcus'un pozitif ve renkli bir karakter olduğunu söyleyip, seyircilere yeterince ulaşamadığına dikkat çekti.

Survivor Marcus kimdir?



Tam adı Yiğit Marcus Aral olan Survivor Marcus, eğitimini University Of Miami’de tamamlamıştır. İstanbul’da yer alan model ajansında 3 yıl çalıştıktan sonra 2010 yılında California’ya yerleşen Marcus, burada da İstanbul’da yapmakta olduğu işini devam ettirmiştir. Şirketin yöneticiliğini üstlenmekte olan Yiğit Marcus Aral, yazılım mühendisidir.

Gamze Aksu kimdir ?


Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada spor geçmişi de bulunan Gamze Aksu'nun sağlık problemi nedeniyle yarışmaya devam edemeyeceğini duyurdu.

1988 yılında dünyaya gelen Gamze Aksu 3 yaşındayken artistik jimnastiğe başladı. Tam 14 yıl bu sporu devam ettiren Aksu, daha sonra kule atlama sporu yapmaya başlamıştır. Modern Dans Bölümü’ne giren güzel oyuncu, sakatlanma yaşayınca Opera Bölümü’ne yatay geçiş yaptı.

Sonrasında İzmir’de Paprika Grubu’nu kuran Gamze Aksu, uzun süre şarkı söylemiştir. Paprika ile İzmir’de, İstanbul’da ve sahil bölgelerinde konserler vermiştir. Yalan Dünya dizisine konuk oyuncu olarak katılan yetenekli oyuncu kliplerde ve reklamlarda rol almıştır.

Son olarak Recep İvedik 4 filminde Ebru karakteriyle ilk kez bir sinema filminde rol almıştır. Güzel oyuncu Gamze Aksu 1,75 boyunda ve 57 Kg ağırlığındadır.

Haberin Devamı
YORUM YAZ