MENÜ

(CANLI) Chelsea-Barcelona şifresiz veren kanallar - Chelsea Barcelona şifresiz canlı izle

Son 16 turu ikinci haftasında ilk maçta Chelsea ile Barcelona kozlarını paylaşacak. Dünyanın sonucunu merakla beklediği maçı Cüneyt Çakır yönetecek. Peki Chelsea Barcelona maçı nasıl canlı izlenilebilir? Chelsea Barcelona şifresiz canlı izle linkleri haberimizde...

(CANLI) Chelsea-Barcelona şifresiz veren kanallar - Chelsea Barcelona şifresiz canlı izle

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda İngiliz devi Chelsea evinde Barcelona’yı ağırlayacak. Katalan ekibinde sakatlığı bulunan Nelson Semedo ve sezonun ilk yarısında Devler Ligi’nde Liverpool forması giyen Philippe Coutinho mücadele forma giyemezken, Chelsea de ağrıları olan David Luiz, Bakayoko ve Barkley’in ise durumu maç saatinde belli olacak. İki takım arasında daha önce oynanan 12 maçın 4’ünü Ada ekibi, 3’ünü ise Barcelona kazandı. 5 maçta ise taraflar birbirine üstünlük kuramadı.

CHELSEA-BARCELONA CANLI

​Chelsea-Barcelona şifresiz veren kanallar

Chelsea Barcelona maçını Az TV (İdman TV) ekranlarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Chelsea - Barcelona maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Stamford Bridge bu akşam saat 22:45'de başlayacak karşılaşma Tivibu Spor 3 kanalından canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detayları fanatik.com.tr'de...

Chelsea evinde yenilmedi

Chelsea Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon Roma, Atletico Madrid ve Qarabağ'ın yer aldığı grupta mücadele etti. İngilizler Roma ile birlikte 11 puan topladı ancak averaj ile gruptan ikinci çıktı. Conte'nin öğrencileri 6 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı. Chelsea kendi sahasında çıktığı 3 maçın birini kazandı ikisinde ise berabere kaldı.

Barça yenilgisiz

Barcelona La Liga'da en yakın rakibi Real Madrid'in 7 puan önünde lider durumda. Catalan ekibi Şampiyonlar Ligi'nde Juventus, Sportig Lizbon ve Olympiakos'un yer aldığı D Grubu'nda mücadele etti. 6 maçta 4 kez kazanan ve 2 kez de berabere kalan Messi'nin arkadaşları gruptan lider çıktı.

Tek eksik var

Barcelona'da bu önemli maç öncesinde tek eksik Nelson Semedo. Bu oyuncu dışında iki takımda da eksik ve cezalı futbolcu bulunmuyor.

Cüneyt Çakır yönetecek

Chelsea ile Barcelona arasında salı akşamı oynanacak olan Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçını Cüneyt Çakır yönetecek.

Salı günü Stamford Bridge Stadı’nda 22.45'te başlayacak ilk maça atanan Çakır en son 6 yıl önce iki takım arasında oynanan yarı final karşılaşmasını yönetti.

Camp Nou’da oynanan ve 2-2 sona eren mücadelede Çakır, John Terry’i kırmızı kartla oyundan atmıştı.

Cüneyt Çakır bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamalarında 3 maçta düdük çaldı.

İşte Çakır’ın bu sezon yönettiği maçlar:

01.11.2017 Tottenham-Real Madrid: 3-1
27.09.2017 A.Madrid-Chelsea: 1-2
05.12.2017 B.Münih-Paris SG: 3-1



Haberin Devamı
YORUM YAZ