MENÜ

Türkiye Bilardo Şampiyonası, Antalya'da başladı

Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından Kemer ilçesindeki bir otelde düzenlenen şampiyonada müsabakalar; erkekler, kadınlar, yıldızlar, gençler ve veteranlar kategorilerinde yapılıyor. Antalya’nın Kemer ilçesinde düzenlenen şampiyonaya bin 900 sporcu katılıyor

Türkiye Bilardo Şampiyonası, Antalya'da başladı

Türkiye Bilardo Şampiyonası, Antalya’da başladı.

Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından Kemer ilçesindeki bir otelde düzenlenen şampiyonada müsabakalar; erkekler, kadınlar, yıldızlar, gençler ve veteranlar kategorilerinde yapılıyor.

Şampiyonaya katılan bin 900 sporcu, 3 bant, cepli bilardo ve artistik disiplinlerinde dereceye girebilmek için mücadele ediyor.

Şampiyona 1 Mart’ta sona erecek.

Türkiye Bilardo Federasyonu Asbaşkanı Yağmur Arslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bilardo sporunda güzel bir döneme girdiklerini belirterek, vizyonlarını tamamen değiştirdiklerini söyledi.
Arslan, bilardonun Türkiye’de hak ettiği yere gelmeye başladığını vurgulayarak, "Federasyonda şu anda yaklaşık 9 bin aktif sporcumuz var. Okul sporlarına da girmemizle bu sayı her yıl yüzde 10 civarında artış gösterecektir." dedi.

Bilardo Milli Takımlarının dünya kupası organizasyonlarına katılacağını aktaran Arslan, "3 Bant Bilardo Milli Takımı’mız dünya kupasına hazırlanıyor. Cepli Bilardo Kadın Milli Takımı da İtalya’da ülkemizi temsil edecek. Cepli Bilardo Erkek Milli Takımı’mız ise Bükreş’te mücadele edecek. İnşallah madalyalarla döneceğiz." diye konuştu.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ