MENÜ

Rafinha: Dikkatli olmalıyız

Bayern Münih’in yıldız savunmacısı Rafinha, dev maç öncesinde FANATİK’e konuştu. Tecrübeli sağ bek, “Karşımızda çok güçlü bir takım olacak. Hedefimiz elbette bir üst tura çıkmak ancak rakibimize de büyük saygı duyuyoruz. Onlara karşı çok dikkatli olmalıyız” dedi.

Rafinha: Dikkatli olmalıyız

Bundesliga devi Bayern Münih’in sağ beki Rafinha, FANATİK’e konuştu. 32 yaşındaki futbolcu, 2 karşılaşmada da Siyah-Beyazlılar’a karşı dikkatli bir oyun sergileyeceklerini belirtti.

İşte Rafinha’nın sözleri;

Beşiktaş çok iyi bir takım, çok tecrübeli oyunculara sahip, Türkiye’de üst üste iki kez şampiyon oldu. Onlara karşı çok dikkatli olmalıyız. İki maçta da takım bütünlüğünden taviz vermeden oynamalıyız. Karşımızda çok güçlü bir takım olacak. Hedefimiz elbette bir üst tura çıkmak ancak rakibimize de büyük saygı duyuyoruz. Quaresma ve Talisca gibi çok formda olan oyuncuları bulunuyor. Şampiyonlar Ligi’nde son 16’ya kalan tüm takımlar iyi. Kağıt üzerinde maçlar kazanılmıyor.”

‘İstanbul, gürültülü geçecek’

“Vodafone Park’taki atmosferin çok ateşli olacağını biliyorum. Gerçekten takımlarını çok iyi destekleyen bir taraftar topluluğu var. Gürültülü olacağını biliyorum ancak biz de Bayern Münih olarak kendi oyunumuza odaklanıp, seyirciden etkilenmeden oynamaya çalışacağız. Tabii ki öncelikli hedef, ilk maçtan İstanbul’a avantajlı bir skorla gitmek olacak.”

Çağrı Davran


Quaresma, arkadaşlarını bu sözlerle motive etti

Haberin Devamı
YORUM YAZ