MENÜ

Ecem Karaağaç sakatlığı nedeniyle yarışmaya veda etti! Ecem Karaağaç kimdir?

Survivor 2018 All Star tüm hızıyla devam ederken, Ecem Karaağaç'dan kötü haber geldi. Konu ile ilgili açıklama yapan Acun Ilıcalı Ecem Karaağaç'ın sakatlığı nedeniyle yarışmaya veda ettiğini açıkladı. Peki, Ecem Karaağaç kimdir? Detaylar haberimizde...

Ecem Karaağaç sakatlığı nedeniyle yarışmaya veda etti! Ecem Karaağaç kimdir?

Survivor'a gönüllüler takımında başlayıp daha sonra takım kararıyla ünlüler takımına geçen Ecem Karaağaç, yaşadığı fiziksel sakatlık sonrasında doktor kontrolü altına alınmıştı. Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklamayla beraber Ecem Karaağaç'ın Survivor'a devam edemeyeceği belirlendi. Böylece Ecem Karaağaç'ın Survivor macerası sona erdi.

Ecem Karaağaç?

Ecem Karaağaç 14 Temmuz 1991 Bursa doğumludur. Yaşar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi mezunudur. Göz 6 yarışmasında Survivor için yarışan Karaağaç, Survivor biletini Berna Keklikler'e kaptırmıştı. Heyecanı seven bir yapıya sahiptir. Geçen yıl Göz 6 yarışmasında Survivor’a katılmayı çok istemiş ancak nasip bu yılmış. Profesyonel olarak yüzücülük yapmakta olup 6 yıl kadar lisanslı basketbol oynamıştır. Ayrıca okçuluk, rüzgar sörfü, futbol, kayak ve binicilikle uğraşmıştır. Ecem Karaağaç, Göz6’nda finale kalmayı başaran üç kızdan biridir. Aile bağları oldukça kuvvetli görünen Ecem Karaağaç'ın annesi Mine Mater, babası ise Cengiz Karaağaç'tır.


Survivor 2018'de bu hafta kim elendi?


Survivor 2018'de eleme heyecanı yaşandı. Dokunulmazlık oyunu sonrası Gönüllüler takımından 4 isim eleme potasına girdi. Adaylar Cumali Akgül, Gizem Kurtulan, Birsen Bekgöz ve Ramazan Kalyoncu'ydu. Yapılan halk oylaması sonrası adaya veda eden isim Gizem Kurtulan oldu.


Haftanın en iyi performansı sergileyenleri


Erkekler: Ümit Karan, Adem Kılıçcı

Kadınlar: Yağmur Banda, Damla Can

Haberin Devamı
YORUM YAZ