MENÜ

Beşiktaş'ın stoperi Pepe, UEFA'nın sorularını yanıtladı

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda yarın Bayern Münih ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş'ın yıldız stoperi Pepe, zorlu mücadele öncesinde UEFA'nın resmi sitesinin sorularını yanıtladı.

Beşiktaş'ın stoperi Pepe, UEFA'nın sorularını yanıtladı

Şampiyonlar Ligi ikinci turunda yarın Bayern Münih ile zorlu bir mücadeleye çıkacak olan Beşiktaş'ın Portekizli stoperi Pepe, karşılaşma öncesinde UEFA'ya bir mülakat verdi.

Röportajda oldukça çarpıcı ifadeler kullanan yıldız futbolcu, her yıl Şampiyonlar Ligi'nde hiç hesapta olmayan bir takımın başarılı olduğunu ve bu sezon da o takımın kendileri olduğunu söyledi.

Real Madrid formasıyla da Bayern'e karşı Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı hatırlatılan Pepe, Bavyera temsilcisinin yıldız golcüsü Robert Lewandowski hakkında da yorum yaptı.

Lewa'yı çok iyi tanıdığını söyleyen Portekizli, "O harika bir oyuncu. Ona karşı pek çok defa oynadım. Ancak Bayern'in asıl gücü tek bir oyuncunun kalitesinden değil, takım olmalarından ileri geliyor." sözlerini kullandı.

Pepe, "Beşiktaş'ta Bayern Münih'ten hangi oyuncuyu görmek isterdin?" sorusuna ise hiç tereddüt etmeden James Rodriguez yanıtını verdi.

"Elbette James'le birlikte oynamayı çok isterdim." diyen tecrübeli futbolcu, "Eğer Bayern'den bir oyuncuyu Beşiktaş'a alabilme gücüm olsaydı James'i hemen transfer ederdim." şeklinde konuştu.

Vagner Love mı, Negredo mu? Şenol Güneş kararını verdi...


Talisca yedek değil!

Haberin Devamı
YORUM YAZ