MENÜ

Bayern Münih - Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta? Beşiktaş'ın 11'i belli oldu

Bayern Beşiktaş maçına dakikalar kaldı. İlk 11'ler belli oldu. Forvette Negredo yerine Vagner Love sahaya çıkıyor. Peki Bayern Münih-Beşiktaş (Bayern-BJK) maçı hangi kanalda, saat kaçta canlı yayınlanacak? Bu soruların cevabı ve Bayern - Beşiktaş canlı anlatımı maç saatinden itibaren fanatik.com.tr.de olacak.

Bayern Münih - Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta? Beşiktaş'ın 11'i belli oldu



Bayern Münih - Beşiktaş maçı için nefeslerimizi tuttuk. Evet, biliyoruz kolay değil. Çünkü rakip dünya devi, Şampiyonlar Ligi Kupası’nı 5 kez müzesine götürmüş bir ekip, Bayern Münih. Ancak... Beşiktaş daha önce de birçok büyük takımla oynadı, kafa kafaya mücadele etmeyi başardı. Bu gece tüm Türkiye’nin kalbi son 16 turundaki Şenol Güneş ve öğrencileriyle çarpacak. Almanya’da alınacak iyi bir sonuç, tur için umutları Vodafone Park’a taşıyacak. Beşiktaş; sana güveniyoruz, panzere Kartal’ın gücünü göstereceğine inanıyoruz...

Bayern - Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta?


Bu akşam saat 22:45'de başlayacak mücadele TRT 1'den CANLI VE ŞİFRESİZ olarak ekranlara gelecek. Ayrıca maçın canlı anlatımı ve Emre Tilev'in yorumları fanatik.com.tr'de olacak.

İLK YARIYA İLGİNÇ ORAN! HEMEN TIKLA OYNA...

11'ler...

Bayern Munih: Ulreich, Kimmich, Boateng, Hummels, David Alaba, Martinez, Vidal, Müller, James Rodrigues, Kingsley Coman, Lewandowski

Beşiktaş: Fabri, Adriano, Pepe, Vida, Caner, Atiba, Medel, Quaresma, Talisca, Babel, Vagner Love

Beşiktaş'ın Bayern Kadrosu

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda bu akşam Almanya’nın Bayern Münih takımıyla oynayacağı maç için dün moralli bir şekilde Münih’e gitti. Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan özel uçakla Almanya’ya hareket eden Siyah-Beyazlı takımın kafilesinde, kulüp başkanı Fikret Orman ve yöneticiler de yer aldı. Teknik direktör Şenol Güneş, Bayern Münih maçı için kadroya 22 kişi dahil etti.

Beşiktaş’ın Münih’e giden kadrosunda şu isimler bulunuyor: Tolga, Fabricio, Ersin Destanoğlu, Vida, Necip, Pepe, Tosic, Gökhan, Adriano, Caner, Medel, Tolgay, Atiba, Lens, Quaresma, Babel, Talisca, Oğuzhan, Mustafa, Negredo, Love, Larin.

Beşiktaş'tan 7 maçlık seri

Kara Kartal, Avrupa kupalarında son 7 maçını yenilmedi. Geçen sezon UEFA Avrupa Ligi’nde Olympique Lyon’u İstanbul’da 2-1 mağlup ederek 7 maçlık yenilmezlik serisini başlatan Beşiktaş, bu sezon Şampiyonlar Ligi’ndeki 6 maçta 4 galibiyet ve 2 beraberlik aldı.

Yeni transferler ilk peşinde

Beşiktaş’ta devre arası transferlerinden Vagner Love ve Domagoj Vida, Siyah-Beyazlı formayla ilk Avrupa kupası maçı heyecanını yaşamak için teknik direktör Şenol Güneş’ten şans bekleyecek. Kara Kartal’ın bir başka devre arası transferi Cyle Larin’in, UEFA’ya verilen listede yer almasına rağmen bu akşamki mücadelede oynaması beklenmiyor.

Kara Kartal'da 3 isim sınırda

Beşiktaş’ta, Bayern Münih maçı öncesinde 3 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Grup maçlarında ikişer kez sarı kart gören Tolgay Arslan, Caner Erkin ve Anderson Talisca, bugünkü mücadelede de aynı durumu yaşarsa 14 Mart’taki rövanş karşılaşmasında cezalı duruma düşecek.

Şenol Güneş: Yenemiyorsan yenilme!

Siyah-Beyazlılar’ın başarılı teknik adamı Şenol Güneş, Bayern Münih’le oynayacakları Şampiyonlar Ligi mücadelesi öncesinde açıklamalarda bulundu. 2. tur ilk maçında zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını kaydeden tecrübeli çalıştırıcı, “Bayern Münih’in gücünü biliyoruz. Rakibimiz Avrupa’nın önde gelen kulüplerinden bir tanesi. Ancak biz de grubumuzdan lider çıkarak gücümüzü gösterdik. Bu akşamki maçta 90 dakika boyunca mücadele edeceğiz. Atacağımız bir golün çok önemi var. Bunun bilincindeyiz. Sahaya avantajlı bir skor için çıkacağız. Ama yenemiyorsan da yenilmeyeceksin” ifadelerini kullandı.

Demirkol: Ejderhayla savaş!

Muhtemel kadro kesin olacaksa Vida, savunmanın göbeğinde yer alacaksa kritik olan onun takımla ne kadar kompakt kalacağı ve Beşiktaş’ın oyun boyunun ne kadar kısa olacağı. Oyunu en geride de en önde de kaybetseniz önemli değil. Önemli olan takım boyunun ne kadar uzun olduğu... Eğer Vida bir şeyi tam yapıp Beşiktaş’ı kısa boylu tutarsa en azından bir şansla masaya oturulur. Bu maç, ejderhayla savaş gibi. Bütün silahlarını en uygun zamanda en uygun şartlarda kullanırsan şansını ayakta tutarsın.

Dizdar: Şifre hücumda

Beşiktaş, ülkede oyununu bozmaya çalışan takımlara çözüm üretemiyor görünse de, önde oynayan takımlara karşı özellikle Şampiyonlar Ligi’nde neler yapabildiğini defalarca göstermiş tecrübeli bir kadroya sahip. Bu maçta oyun ritmini ayarlama işi Bayern’de olacaktır. Şöyle düşünelim Beşiktaş defansından Pepe, Medel, Vida, Adriano Bayern’de oynasa kimse şaşırmazdı. Bu nedenle maçın şifresi defanstan çok Beşiktaş’ın hücum aksiyonlarında gizli olacak. Hücumda rakibini ne kadar şaşırtabilirse istediğini almaya o kadar yaklaşacaktır Beşiktaş. Kuşkusuz ki zor maç ama bir o kadar eğlenceli ve geliştirici olacağını tahmin ediyorum.

Maçın Rumen Hategan yönetecek

İki takım arasındaki karşılaşmayı Romanya Futbol Federasyonu’ndan Ovidiu Hategan görev yapacak. Hategan’ın yardımcılıklarını aynı ülkeden Octavian Hovre ve Sebastian Gheorghe gerçekleştirecek. Karşılaşmanın ilave yardımcı hakemlik görevlerini aynı ülkeden Istvan Kovacs ile Sebastian Coltescu, dördüncü hakemliğini ise Radu Ghinguleac üstlenecek. Rumen hakem Hategan, 2010-2011 sezonunda Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Finlandiya temsilcisi HJK Helsinki’yi 2-0 yendiği maçta görev yapmıştı.

Bayern Münih - Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta Beşiktaşın 11i belli oldu


Rakip Avrupa’nın en önemli kulüplerinden biri

Siyah-beyazlı ekibin son 16 turundaki rakibi Bayern Münih, Avrupa’nın en önemli kulüplerinden biri olarak dikkati çekiyor. Bavyera ekibi, Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı organizasyonunda 5 kez şampiyonluk ipini göğüsledi. Bayern Münih, Kupa 1’in yanı sıra birer kez UEFA Kupası, UEFA Kupa Galipleri Kupası ve UEFA Süper Kupa şampiyonlukları yaşadı. Bavyera temsilcisi, Almanya Birinci Futbol Ligi’nde (Bundesliga) son 5 sezonda şampiyonluğu rakiplerine kaptırmadı. Bayern Münih, 5’i üst üste olmak üzere elde ettiği 27 şampiyonlukla ligde en fazla bu unvanı elde eden takım konumunda bulunuyor.

Bayern Münih - Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta Beşiktaşın 11i belli oldu


Beşiktaş, Avrupa’da formda

Siyah-beyazlı ekip, Avrupa kupalarında son 7 maçını yitirmedi. Geçen sezon UEFA Avrupa Ligi’nde Olympique Lyon’u İstanbul’da 2-1 mağlup ederek 7 maçlık yenilmezlik serisini başlatan Beşiktaş, bu sezon Şampiyonlar Ligi’ndeki 6 maçta 4 galibiyet ve 2 beraberlik aldı.

Vagner Love ve Vida, şans bekleyecek

Beşiktaş’ta devre arası transferlerinden Vagner Love ve Domagoj Vida, siyah-beyazlı formayla ilk Avrupa kupası maçı heyecanını yaşamak için teknik direktör Şenol Güneş’ten şans bekleyecek. Siyah-beyazlı ekibin bir başka devre arası transferi Cyle Larin’in, UEFA’ya verilen listede yer almasına rağmen yarınki mücadelede oynaması beklenmiyor.

Bayern Münih - Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta Beşiktaşın 11i belli oldu


4 futbolcu sarı kart sınırında

Beşiktaş’ta 3 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Grup maçlarında ikişer kez sarı kart gören Tolgay Arslan, Caner Erkin ve Anderson Talisca, mücadelede de aynı durumu yaşarsa 14 Mart’taki rövanş karşılaşmasında cezalı duruma düşecek.

İlk maç deplasmanda rövanş Vodafone’da

Basel, Bayern Münih, Chelsea, Juventus, Porto, Real Madrid, Sevilla ve Shakhtar Donetsk ise aynı ülke veya gruptan takımların eşleşemeyeceği kura çekimine, ikinci torbadan girecek. UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçları 13-14 ile 20-21 Şubat 2018, rövanşları ise 6-7 ile 13-14 Mart 2018 tarihlerinde yapılacak. Seribaşı takımlar, rövanş maçlarını sahalarında oynayacak. Siyah-Beyazlılar’ı Nyon’daki kura çekiminde Başkan Fikret Orman ve Asbaşkan Umut Güner temsil edecek.

Bayern Münih - Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta Beşiktaşın 11i belli oldu


Beşiktaş’ın geliri 230 milyon TL

Kupa 1’de ikinci tur biletini kapan Kara Kartal, bu başarısı sebebiyle kasasını da doldurdu. Ayak bastı parası olarak 12.7 milyon Euro’yu kapan Kara Kartal, Şampiyonlar Ligi gruplarını 4 galibiyet ve 2 beraberlikle tamamlayarak 7 milyon Euro’luk performans gelirini de elde etti. Son 16 primi olarak 6 milyon Euro’yu kazanan Şenol Güneş’in öğrencileri, ek olarak 25 milyon Euro da pazarlama gelirini almaya hak kazandı. Kara Kartal, hepsi toplandığında ikinci tura uzanan serüvende 50.7 milyon Euro’yu

(230 milyon TL) cebine koydu.

Pazarlama geliri: ........................25 milyon Euro
Ayak bastı:................................12.7 milyon Euro
Performans: ..................................7 milyon Euro
Son 16 primi:..................................6 milyon Euro
TOPLAM: ....50.7 milyon Euro (230 milyon TL)

Haberin Devamı
YORUM YAZ