MENÜ

Angelina Jolie küllerinden doğdu

Boşanmanın ardından bir süre her şeyden uzak kalan Angelina Jolie, şimdilerde katıldığı törenlerdeki kıyafet tercihleri ve güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekiyor

Angelina Jolie küllerinden doğdu

Son dönemlerde neredeyse her ödül törenine katılan ünlü oyuncu Angelina Jolie, stiliyle de dikkat çekiyor. Takipçileri bu durumu 'Angelina küllerinden yeniden doğdu' olarak yorumluyor.

DEPRESYONDA OLDUĞU KONUŞULUYORDU

Geçtiğimiz yıl Brad Pitt ile boşanma haberleriyle gündeme gelen ünlü oyuncu Angelina Jolie, bu süreçte bir hayli kilo vermiş, kendine özen göstermemeye başlamıştı. 'Depresyonda' olduğu söylentileri ise alıp başını gitmişti. Angelina ve Brad'in boşanmaları bir hayli uzun sürmüş ve nihayet altı ay önce kesin olarak boşanmışlardı.

TÖRENLERDE BOY GÖSTERİYORLAR

Boşanmanın ardından bir süre her şeyden uzak kalan Angelina Jolie, son zamanlarda neredeyse her ödül töreninde boy göstermeye başladı. Katıldığı davetlerde tercih ettiği kıyafetlerle dikkat çeken Jolie, dün de 71. BAFTA Ödül Töreni'ndeydi.

TERCİHLERİ DİKKAT ÇEKİYOR

42 yaşındaki Angelina Jolie, geceye Ralph&Russo imzalı straplez kadife bir elbise ile katıldı. Kıyafetini 32.98 karat pırlanta küpeleriyle kombinleyen Jolie, kalın eyeliner'lı göz makyajı ve nude tonlarındaki ruju ile oldukça güzel görünüyordu.


Haberin Devamı
YORUM YAZ