MENÜ

TGF Türkiye Golf Turu'nun 2. ayağı tamamlandı

Türkiye Golf Federasyonu tarafından düzenlenen TGF Türkiye Golf Turu'nun 2. ayağı Antalya’da tamamlandı.

TGF Türkiye Golf Turu'nun 2. ayağı tamamlandı

Türkiye Golf Federasyonu (TGF) tarafından Antalya’da düzenlenen TGF Türkiye Golf Turu’nun 2. ayak yarışları sona erdi.

Belek Turizm Merkezi’ndeki Kaya Palazzo Golf Kulübünde gerçekleştirilen organizasyonda, 9 golf kulübünden 9’u kadın ve 18’i erkek olmak üzere toplam 27 sporcu mücadele etti.

Turnuvada erkekler profesyonel kategorisinde Serik BGA Golf Kulübünden Ali Altuntaş 203 gross skorla birinci, TGF Kulübünden Hamza Sayın 215 skorla ikinci ve takım arkadaşı Hakan Yamaç da 220 skorla üçüncü oldu.

Erkekler amatör kategorisinde Taurus Golf Kulübünden Leon Açıkalın 213 gross skorla birinci olurken, National AGGA Golf kulübünden Taner Yamaç 216 skorla ikinciliği ve Kemer Golf Kulübünden Ahmet Telli ise 219 skorla üçüncülüğü elde etti.

Kadınlar kategorisinde ise Kemer Golf Kulübünden Serra Evrengil 226 gross skorla birinci, National BGK Golf Kulübünden İrem Demir 234 skorla ikinci ve Klassis Golf Kulübünden Tuğçe Erden ise 234 skorla üçüncü sırayı aldı.

Turnuvanın 3. ayağı 2-4 Mart tarihlerinde Belek Turizm Merkezi’nde bulunan National Golf Club sahalarında oynanacak. 6. ayak sonundaki sıralamada ilk 3’e girecek erkek ve kadın sporcular, Avrupa Takım Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil etmeye hak kazanacak.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ