MENÜ

Rıdvan Dilmen: Fatih Terim'i eleştirmek istemiyorum

Süper Lig'de 22. hafta maçında Galatasaray, Kasımpaşa'ya 2-1 mağlup oldu ve liderliği Başakşehir'e devretti. Usta yorumcu Dilmen, karşılaşmayı değerlendirirken, '' Fatih Terim'i eleştirmek istemiyorum. Transfer yapma yetkisi yoktu'' ifadelerini kullandı.

Rıdvan Dilmen: Fatih Terim'i eleştirmek istemiyorum

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında lider el değiştirdi. Galatasaray, Kasımpaşa'ya 2-1 mağlup oldu ve liderliği Başakşehir'e devretti. Galatasaray bu sonuçla deplasmanda çıktığı son 7 maçta 6. yenilgisini aldı. Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, maç sonunda karşılaşmayı değelendirirken, ''Fatih Terim'e kızamam'' ifadelerini kullandı. Dilmen, 'Fatih Terim'i de eleştirmek istemiyorum. Niye biliyor musun? Transfer yapma yetkisi yoktu' dedi.

Dilmen'in ilk yarı açıklamaları şu şekilde:

''İnşallah Gomis uzun yıllar futbol oynar, parasını kazanır ama Gomis'i izlerken hep tedirgin izleyeceğiz. Antrenör için de çok zor iş. Fatih hoca da çıkarmak istiyordur. Doktor için de zor. Ben Gomis'in bu risk altında futbol oynamasını doğru bulmuyorum. Futbol oynamamalı

Donk'un olağanüstü bir performansı ve final pası da güzel. Garry Rodrigues de iyi yere çekti ve iyi gol yaptı.

Penaltıyı 4 açıdan izledim. 3 açıdan penaltı değil, 1 açıdan ise penaltı.''

Dilmen'in maç sonu açıklamaları şu şekilde:

''Fatih Terim'i eleştirmek istemiyorum''

Ergün Penbe'ler falan dönsün yani o zaman. Fatih Terim'i de eleştirmek istemiyorum. Niye biliyor musun? Transfer yapma yetkisi yoktu. Sadece Nagatomo'yu alabildi. Kulübün ekonomik yapısı 10 gündür manşetlerde. Faciayız diyorlar. Bu yüzden eleştirmiyorum. 7 aydır para alamayan oyuncular...

''Serdar Aziz'in çıkma nedenini anlamadım''

Serdar Aziz'in çıkma nedenini anlamadım. Neden Eren'i oyuna alıp da ikili forvete döndü, sistemi değiştirdi? Fatih Terim 4-5 forvetle maçı alacağını düşündü ama oyunu kaybetti.

''Çık kardeşim ya...''

Muslera yap topa nasıl çıkmıyorsun ya? Çık kardeşim ya... Altı pasta ayak voleybolu oynandı golde.


Son dakika! Galatasaraylı Gomis bayıldı!

Haberin Devamı
YORUM YAZ