MENÜ

6 milyon Euro'luk huzur operasyonu

Başkan Cengiz, teknik direktör Terim’in, “Şampiyonluk yolunda huzur çok önemli. Oyuncuların paraları ödenmeli” sözü üzerine önceliği futbolcuların alacaklarına verdi.

6 milyon Euro'luk huzur operasyonu

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 27 Ocak’ta 2-0 kazanılan Osmanlıspor maçı sonrası, transferle ilgili gelen bir soru üzerine, “Birkaç aydır maaşını almamış 23 kişi var takımda. Bu çocukların parası verilmeyecekse, transfer istemiyorum” diyerek, takımın huzurunun şampiyonluk çok önemli olduğunu ima etmişti.

Hürriyet'in haberine göre; Başkan Mustafa Cengiz ve Sportif A.Ş. Başkanvekili Abdurrahim Albayrak da bu doğrultuda Terim’in bir dediğini iki etmiyor.

Florya'da Terim fırtınası! Muslera...

PARANIN TAMAMI FUTBOLCULARA

Öncelikle futbolcuların alacaklarını ödemeye çalışan sarı kırmızılı yönetimden Florya’ya müjdeli bir haber daha geldi... Ara transfer döneminde 16 milyon Euro’ya İngiltere’nin Stoke City takımına satılan Badou Ndiaye’nin bonservis bedelinin 2. taksiti olan 6 milyon Euro’yu hafta içi tahsil edecek olan Galatasaray yönetimi, bu parayı olduğu gibi futbol takımına dağıtacak.

DAHA ÖNCE DE ÖDEME YAPILMIŞTI

Başkanlığa geldikten sonra da futbolculara bir miktar ödeme yapan Mustafa Cengiz, böylelikle borcun önemli bir bölümünü kapatmış olacak.

Sarı kırmızılı kulübün mali durumunu düzeltmek için ekibiyle birlikte büyük çaba sarfeden başkan Cengiz, paralarını birkaç ay geriden alabilen basketbol ve voleybol şubelerindeki sporcu ve personele de ödeme yapmıştı.
[Content:{1351203}]

Haberin Devamı
YORUM YAZ