MENÜ

Erman Toroğlu'ndan Pepe yorumu!

Eski hakem ve spor yorumcusu, Beşiktaş'ın Konyaspor deplasmanında berabere kaldığı maçı değerlendirdi. Toroğlu, Pepe'nin yaptığı hareketlere inanamadığını belirtti.

Erman Toroğlu'ndan Pepe yorumu!

Süper Lig'in 22. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Atiker Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Hakem Alper Ulusoy'un kararlarının damga vurduğu maçı eski hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu yorumladı.

İşte Erman Toroğlu'nun değerlendirmeleri:

"KONYASPOR 7-0-3 OYNADI"


Maçın ana fikri Mehmet Özdilek'te. Konya'da Beşiktaş normal oynuyor. Yalnız voleybol maçı vardır ya bir grup bir tarafta, bir grup bu tarafta. Konya'nın hücumcuları ve savunmacıları ayrı telden çalıyor. İleride 3 forvet ortada hiçbir şey yok. Topu kim getirecek? Tamam Eto'o, Jahovic iyi de o topu oraya getirmen lazım. Atiker Konyaspor 7-0-3 sistemiyle oynadı!

Fabri'den şaşırtan itiraf!

"BEŞİKTAŞ'IN 3 YAPMASI LAZIMDI"

İlk 45 dakikada Beşiktaş'ın rahat rahat 3 yapması lazımdı. Mehmet Özdilek 3 forvetle çıkarak Beşiktaş beni yensin diye oynuyor. Beşiktaş'a bu kadar gol atmak için çıkarsan büyük risk almış olursun. Konyaspor futbolun f'sini oynamadı ilk yarı. Nasıl oynatıyor inanamadım. Devre arasında oyuncularına ya "Ben size bunu mu dedim hasta mısınız!" diyecek ya da pardon deyip oyuncu değişikliği yapacak. Orkan ve Fofana yedekler arasındayken Eto'o ve Jahovic fazla oldu Konyaspor'da.

"PEPE'NİN HAREKETİ İNANILIR GİBİ DEĞİL"

Ben şuna şaşırdım. Pepe gibi bir adam Real Madrid'de oynamış senelerdir ve o faulü yapıp Fenerbahçe maçında cezalı duruma düşüyor. İnanılır gibi değil. Yaptığı yer çok uzak bir yer. Hiçbir tehlike yok. Faul yapsan olur yapmasan olur. Hani pozisyonu kapatırsın, bir golden kurtarırsın derim ki takım için yaptın. Öyle bir kart aldı ki ya kardeş niye giriyorsun ne gereği var. Haftaya yoksun. Zaten Vida ne olduğu belli değil. Tutturamadı. Tosic de sakat. Enteresan.

Konyaspor-Beşiktaş maçında gerginlik! Beşiktaş formasıyla oturunca...

"BAYERN'i ÖYLE YENEMEZSİN"

Beşiktaş Bayern Münih maçı yorumlarını izliyorum. Orta sahada Medel - Atiba lazım, bozan adam lazım gibi yorumlar geliyor. Arkadaş bu tip takımlara; Bayern Münih, Juventus, Barcelona, Real Madrid... Bunlarla kafa kafaya oynayacaksan eğer önce topu iyi oynayacaksın. Top senin ayağına geldiği zaman sen 4-5 pas yapabileceksin! Yoksa nereye kadar bozabilirsin. Oyunu yavaşlatırsın 2-3 faul alırsın sarı kart, kırmızı kart sen bozulursun! İşte Atiba - Medel ikisi oynasın.. Tamam da kim yapacak? Bozarak Bayern Münih'le baş edemezsin hele orada. Fizik olarak da güçlü takım çünkü. Top oynayarak baş edersin. Ayağa top oynayarak baş edersin. Adamı sinirlendirerek baş edersin. Çok iyi yop yaparsın yan top ileri... Araya top şut atarsın adam der ki ne oluyor. Şimdi adam seni küçük görüyor görecek ama sen 2-3 şut attın mı adam ne oluyor pardon diyecek!

Atiker Konyaspor-Beşiktaş maçından kareler

Haberin Devamı
YORUM YAZ