MENÜ

Vartolu Bursaspor idmanında!

Çukur dizisinde Vartolu Sadettin karakteri ile dikkat çeken Bursalı sanatçı Erkan Kolçak Köstendil, Bursaspor antrenmanına çıktı.

Vartolu Bursaspor idmanında!


Show TV'deyayınlanan Çukur dizisinin en dikkat çeken karakteri olan Vartolu Sadettin karakterini canlandıran Bursalı oyuncu oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, sosyal medya hesabı İnstagram'dan Bursaspor'un altyapısında kalecilik yaptığı dönemden bir fotoğraf paylaştı.

Koçak'ın paylaşımına Bursasporlu taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Köstendil yakın zamanda Bursaspor antrenmanını ziyaret ederek Bursaspor forması da giydi, daha sonra kaleci olarak Bursaspor antrenmanında boy gösterdi.

Vartolu Bursaspor idmanında


Vartolu Bursaspor idmanında



Vartolu Bursaspor idmanında


ERKAN KOLÇAK KÖSTENDİL KİMDİR?


Erkan Kolçak Köstendil, 1983 yılında Bursa'da dünyaya geldi. Çocukluk döneminde Bursaspor alt yapısında kalecilik yaptı.

Üniversite eğitimini, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezun olarak tamamladı.

2008 yılında ‘Güz Sancısı’ filmi ile sinema hayatına giriş yaptı.

İlk olarak Facebook dizisi olan Mukadderat'ı yazıp yöneten oyuncu 2009 yılında ‘M.A.T’ dizisinde, 2012 ‘Babalar ve Evlatları’ dizisinde, 2008 yılında da ‘Güz Sancısı’ filminde rol aldı.

Erkan Kolçak Köstendil, 2017 yılında uzun süredir birlikte olduğu güzel oyuncu Cansu Tosun ile nişanlandı.

Erkan Kolçak Köstendil, Sakarya Fırat, Merhamet ve Ulan İstanbul dizilerinde rol aldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ