MENÜ

Janssen'in hedefi Galatasaray

Hollanda Milli Takımı, Tottenham ve Fenerbahçe doktorları Janssen için seferber oldu. Sağlık heyeti, Hollandalı golcünün Mart ayının başında takımla antrenmanlara başlamasını, 26. haftadaki Galatasaray derbisinde de sahada olmasını planlıyor.

Janssen'in hedefi Galatasaray

Fenerbahçe'nin Hollandalı golcüsü Vincent Janssen'in sahalara dönüşünü hızlandırmak için yoğun mesai harcanıyor. Sarı-lacivertlilerin sağlık heyeti, tedavi sürecinin başından bu yana çekilen MR sonuçlarını oyuncunun bonservisini elinde tutan Tottenham ve Hollanda Milli Takımı doktorlarıyla anında paylaşıyor. Oyuncunun tedavisinin nasıl devam etmesi konusunda üçlü konsültasyon yapılıyor... Janssen'in iki haftada bir düzenli olarak MR'ı çekiliyor. Geçtiğimiz hafta içi çekilen son MR'da, kemik ödeminin halen geçmediği gözlendi. 24 Şubat'ta bir kez daha MR'a girecek ve ayak parmağında iyileşme gözlenirse, saha çalışmalarına start verilecek. Sağlık heyetinin hedefi, Mart ayının başında Janssen'in takımla çalışmalara başlaması yönünde. Oyuncunun sahaya çıkması için hedef ise 17 Mart'taki Galatasaray derbisi... Janssen'in sakatlığı için iyileşme süreci 6 hafta ila 3 ay arasında gösteriliyor. Sakatlık çok hassas bir bölgede olduğu için cerrahi müdahale yapılması söz konusu değil.

ALANYA MAÇI İÇİN 8 BİN BİLET SATILDI
Fenerbahçe'nin Alanyaspor maçı biletleri önceki gün genel satışa çıkmıştı. Zirve yarışında kendi evinde oynayacağı maçların büyük önemi olduğuna inanan sarı-lacivertlilerin yarın oynayacağı karşılaşma için dün akşam saatlerine kadar yaklaşık 8 bin bilet satıldı. Maç günü bu rakamın 20 bini bulacağı tahmin ediliyor. Yönetim tribünde 40 bin taraftar olmasını bekliyor.

(Sabah)

Haberin Devamı
YORUM YAZ