MENÜ

Milli boksörlerden sokakta antrenman

Avrupa Şampiyonası için Kastamonu'da kampa giren Genç Milli Kız Boks Takımı, antrenmanlarını tarihi Saat Kulesi'nin bulunduğu alanda yaptı.

Milli boksörlerden sokakta antrenman

Genç Kızlar Avrupa Boks Şampiyonası hazırlıkları kapsamında Kastamonu'da kampa giren Türk Milli Takımı, antrenmanlarını tarihi Saat Kulesi'nin bulunduğu alanda yaptı.

Türkiye Boks Federasyonunun Kastamonu'daki Kadıdağı Kamp Merkezi'nde kampta bulunan 29 sporcu, dördüncü günü kent merkezinde geçirdi.

Genç Milli Kız Boks Takımı Antrenörü İsa Daştan, yaptığı açıklamada, Kastamonu'nun tarihi mekanlarında antrenman yapmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getirdi.

Özellikle merdivenlerde çalıştıklarını anlatan Daştan, "Bugün dayanıklılık antrenmanı çalışıyoruz. Kastamonu'da faydalanabileceğimiz her yeri değerlendiriyoruz. Bizim için burası çok güzel, çok faydalı. İnşallah sonunda madalyalarla neticelendireceğiz." dedi.

Kastamonu'nun tarihi bir şehir olduğuna işaret eden Daştan, "Bu bizim için çok büyük bir değer. Kastamonu manzarası aynı zamanda çocuklara bir motivasyon oluyor. Tarih şehrindeyiz. Moral ve motivasyon açısından çok güzel. Sporcular çalışırken tarihimizi de hatırlamalı. Ona göre konsantre olmalı." diye konuştu.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ