MENÜ

Konyaspor - Beşiktaş maçı kaç kaç? Konya-Bjk canlı skor

Yarışın iyice kızıştığı Süper Lig’de, 22. hafta Konya’da açılıyor. Bir tarafta Eto’o ve Jahovic, diğer yanda ise Vagner Love, Quaresma, Talisca... Konyaspor’un kümede kalma, Beşiktaş’ın ise şampiyonluk yolunda her 90 dakikası çok kıymetli. Peki, Atiker Konyaspor - Beşiktaş maçı kaç kaç?

Konyaspor - Beşiktaş maçı kaç kaç? Konya-Bjk canlı skor

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Atiker Konyaspor’a konuk olacak. Ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Beşiktaş, Bayern Munih maçı öncesi Spor Toto Süper Lig'de son maçına Atiker Konyaspor deplasmanında bu akşam çıkıyor. Siyah-Beyazlılar tam kadro gittiği Konya'da rakibini yenerek zirve yarışında puan kaybı yaşamak istemiyor. Aynı zamanda kazanacağı moralle Bayern Munih deplasmanına çıkmak istiyor. Düşme hattından yukarılara çıkmak isteyen Atiker Konyaspor ise Aytemiz Alanyaspor deplasmanında yakaladığı çıkışı Beşiktaş maçında devam ettirme amacında. Yeşil-Beyazlılar taraftarının da desteği ile Beşiktaş'ı eli boş göndermenin hesaplarını yapıyor.


KONYASPOR-BEŞİKTAŞ CANLI


Konyaspor - Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Konya Büyükşehir Belediye Stadı’ndaki müsabaka bugün saat 20.00’de başlayacak. beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak maçın spikerli anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de...

İLK 11'LER

Atiker Konyaspor: Serkan, Ömer Ali, Filipovic, Ali Turan, Skubic, Ali Çamdalı, Jonsson, Milosevic, Bourabia, Eto'o, Jahovic
Yedekler: Emrullah, Volkan Fındıklı, Selim Ay, Eren Albayrak, Volkan Şen, Orkan Çınar, Amir Hadziahmetovic, Vedat Bora, Fofana, Musa Araz

Beşiktaş: Fabri, Gökhan, Pepe, Medel, Caner, Atiba, Tolgay, Talisca, Babel, Lens, Vagner Love
Yedekler: Tolga, Utku, Adriano, Fatih, Necip, Vida, Oğuzhan, Quaresma, Mustafa, Negredo

BEŞİKTAŞ'A HARİKA ORAN! HEMEN TIKLA OYNA...

Deplasmanda 13 puan kayıp


Beşiktaş, bu sezon deplasmanda istediği sonuçları almakta zorlanıyor. Süper Lig’de rakip sahalarda şu ana dek 11 karşılaşmaya çıkan Siyah-Beyazlılar, 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak 13 puan kaybetti. Takım, son 5 deplasman maçında sadece bir kez kazanabildi. Bu periyotta tek galibiyeti Antalya’da elde eden Kara Kartal, 3 mücadeleyi beraberlikle tamamladı, bir maçı ise kaybetti.

Konyaspor - Beşiktaş maçı kaç kaç Konya-Bjk canlı skor


Necip Uysal geri dönüyor!

Kırmızı kart nedeniyle Kardemir Karabükspor mücadelesinde kadroda yer alamayan Necip Uysal, cezasını tamamladı. Necip Uysal, Beşiktaş’ın Ziraat Türkiye Kupası’nda Gençlerbirliği ile yaptığı rövanş karşılaşmasında çift sarı karttan dolayı oyun dışı kalmıştı. Tecrübeli futbolcu, bu akşamki mücadelede forma giyebilecek.

Zorlu serüven başlıyor...

Spor Toto Süper Lig’de bu akşam Konyaspor’a konuk olacak olan Siyah-Beyazlılar, bu mücadeleyle birlikte zorlu periyoda başlıyor. Kara Kartal, Yeşil- Beyazlılar’la oynayacağı karşılaşmanın ardından Şampiyonlar Ligi’nde salı günü Bayern Münih’e deplasmanda konuk olacak. Zorlu maç sonrasında Süper Lig’e Fenerbahçe karşılaşmaya dönecek olan Kartal, 25 Şubat’taki kapışma sonrasında rakibiyle 1 Mart’ta bu kez Türkiye Kupası için mücadele edecek.

Bayern sonrası Başakşehir

Fenerbahçe maçlarının ardından ligin ikinci yarısına damga vuran Trabzonspor’la deplasmanda maça çıkacak olan Şenol Güneş’in öğrencileri, ardından Gençlerbirliği’ni Vodafone Park’ta ağırlayacak. Bu 2 mücadele sonrasında Devler Ligi 2. tur rövanşında Bayern Münih’i konuk edecek olan Kartal, bu maç sonrası lig yarışındaki en önemli rakiplerinden Başakşehir’le oynayacak. Takımın bu 8 maçı, 3 kulvardaki geleceğini şekillendirecek.

Derbi öncesi sarı kart alarmı

Beşiktaş’ta Fenerbahçe ile oynanacak derbi öncesi 4 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Siyah-beyazlı ekipte daha önce üçer sarı kart gören Anderson Talisca ve Pepe’ye, son Kardemir Karabükspor karşılaşmasında Oğuzhan Özyakup ile Adriano Correia da eklendi. Bu dört oyuncu, Atiker Konyaspor karşısında kart görmeleri durumunda 23. haftadaki Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düşecek.

Gözler Talisca ve Vagner Love’ın üzerinde

Siyah-beyazlı ekipte zorlu Atiker Konyaspor mücadelesinde gözler iki Brezilyalı oyuncu Talisca ile Vagner Love’ın üzerinde olacak. Ligin ikinci yarısına iyi başlayan Talisca, 4 maçta 6 kez fileleri havalandırdı. Siyah-beyazlıların devre arasında Aytemiz Alanyaspor’dan kadroya dahil ettiği Vagner Love ise ilk gollerini Kardemir Karabükspor karşısında buldu. Beşiktaş’ın gol yollarındaki etkili iki isminden Love’ın ligde 12 golü bulunuyor. Talisca ise şu ana dek 9 lig golüne imza attı.

Beşiktaş ile Atiker Konyaspor 34. maça çıkıyor

Beşiktaş ile Atiker Konyaspor, yarın yapacakları maçla lig tarihinde 34. kez karşı karşıya gelecek. Beşiktaş, geride kalan 33 karşılaşmadan 19’unu kazandı, 10’unda berabere kaldı, 4’ünü yitirdi. Lig müsabakalarında Beşiktaş’ın 68 golüne, Konyaspor 28 golle karşılık verdi. Sezonun ilk yarısında İstanbul’da yapılan maçı Beşiktaş 2-0 kazandı. Öte yandan, iki takım sezon başında Turkcell Süper Kupa maçında karşılaştı. Samsun’da yapılan müsabakayı Atiker Konyaspor 2-1 kazanarak kupayı müzesine götürdü.

Beşiktaş son 12 maçta 5 kez kazanabildi

Beşiktaş, genelde açık ara üstünlük kurduğu Konyaspor’u son maçlarda yenmekte zorlanıyor. Siyah-beyazlılar, rakibiyle yaptığı son 12 lig maçından 5’ini kazanırken, 5 kez berabere kaldı, 2 kez de mağlup oldu. Bu arada, iki takım arasındaki 33 lig maçından Konyaspor 12’sinde gol atamazken, Beşiktaş ise sadece 4’ünde gol yollarında suskun kaldı.

Konya’daki maçlar

Taraflar arasında ligde Konya’da yapılan 16 maçtan 6’sını Beşiktaş kazandı, 8 müsabaka berabere sonuçlandı, 2 karşılaşmada da ev sahibi ekip galip geldi. Konya’da Beşiktaş 26, ev sahibi ekip 18 gol attı. Beşiktaş, Konyaspor ile deplasmanda yaptığı son 6 lig maçından sadece birini kazanabildi. Rakibini 2014-2015 sezonunda 2-1 yenen siyah-beyazlılar, deplasmandaki diğer 5 müsabakanın 4’ünde berabere kaldı, birini yitirdi. Geçen sezon Konya’daki karşılaşma 2-2 tamamlandı.

Beşiktaş’tan tarihi fark

Beşiktaş, lig tarihindeki en farklı skorlu galibiyetlerinden birini, 1992-1993 sezonunda İstanbul’daki maçta 7-0’lık sonuçla Konyaspor karşısında aldı. Konyaspor ise Beşiktaş karşısında ligdeki 4 galibiyetini de tek farklı skorlarla elde etti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ